Trener Voždovca Nenad Lalatović istakao je da Vojvodina trenutno u našoj ligi igra najlepši fudbal, ali da on veruje u svoj tim koji će bez straha dočekati Novosađane na stadionu Obilića. Lalatović je dodao da će kako vreme odmiče svi u Voždovcu biti spremni i ostvarivati povoljne rezultate uprkos činjenici da je ekipa pripremana za drugu ligu.


Voždovac ove godine startovao je kao superligaš ali u prvom kolu JSL nisu se domogli prvih bodova. Naredni protivnik im je Vojvodina koja ove godine pruža odlične partije, a pred susret sa Novosađanima kapiten Voždovca Vladimir Đilas nada se da će njegov tim moći da iznenadi “lale”.


Fudbaler Voždovca Marko Nikolić je, pred utakmicu u kojoj će odmeriti snage sa ekipom Vojvodine, izjavio da su on i njegovi saigrači maksimalno rasterećeni i da je to prednost tima iz Beograda. Nikolić je dodao i da Voždovac neće igrati samo epizodu kao superligaš već će iskoristiti ovu šansu na najbolji način.

Izvor: http://www.sportnetwork.rs

 


Na terenu Nastavnog centra “Makiš” fudbaleri Voždovca treniraju punom parom posle poraza od OFK Beograda. Oni se trude da naprave harmoniju u timu pred susret sa Vojvodinom kako bi se domogli prvih ovosezonskih bodova (subota od 17:30 – stadion FK Obilić Vračar). Na treningu su bili i Nikola Petković i Stefan Babović koji treniraju sa klubom dok ne nađu novi angažman.

Izvor: http://www.sportnetwork.rs


U utakmici 1. kola  Jelen Super Lige odigranoj 10. avgusta 2013. godine na Karaburmi ekipa Boždovca zabeležila je minimalan poraz od domaćeg OFK Beograda golom Petkovića sa bele tačke u 35. minutu.

 


Stadion iz vazduha: