Змајеви започели зимске припреме

10/01/2022ВЕСТИ

Фудбалери Вождовца окупили су се данас на Крову и званично започели први део припрема за пролећни део сезоне у Супер лиги Србије.

Змајеви су на зимску паузу отишли као шестопласирани на табели домаћег шампионата, са само бодом мање од Војводине и Напретка који заузимају четврту и пету позицију. У складу са тим амбиције за наставак сезоне су високе, али је директор клуба господин Милош Мирковић ставио фокус на здравље играча.

Пре свега бих желео да вас поздравим и пожелим свима много здравља и среће у новој години. Први део сезоне смо завршили онако како је клуб и очекивао, захваљујући вама и стручном штабу, те се овом приликом захваљујем на труду, раду и залагању – бранили сте боје овог клуба на достојан начин. Наравно, нећемо се ту зауставити, желимо да будемо још бољи и наставимо серију добрих резултата. Као и увек, биће промена у тиму, наравно у сврху остварења жељених циљева. Апелујем на све вас да пре свега водите рачуна о свом здрављу, да се чувате и будете добро и здрави за све што нам предстоји„, поручио је господин Мирковић.

Београдски тим тренираће у Србији наредних 10 дана, док је други део припрема и пут за Анталију планиран за 20. јануар. Пред сам полазак, 18. јануара, одиграће пријатељску утакмицу против Металца, у Турској су заказане провере са противницима из Украјине и Пољске, док ће по повратку Вождовац гостовати ТСЦ-у, што ће бити и генерална проба за наставак првенства.

Оставите коментар