Zmajevi započeli zimske pripreme

10/01/2022VESTI

Fudbaleri Voždovca okupili su se danas na Krovu i zvanično započeli prvi deo priprema za prolećni deo sezone u Super ligi Srbije.

Zmajevi su na zimsku pauzu otišli kao šestoplasirani na tabeli domaćeg šampionata, sa samo bodom manje od Vojvodine i Napretka koji zauzimaju četvrtu i petu poziciju. U skladu sa tim ambicije za nastavak sezone su visoke, ali je direktor kluba gospodin Miloš Mirković stavio fokus na zdravlje igrača.

Pre svega bih želeo da vas pozdravim i poželim svima mnogo zdravlja i sreće u novoj godini. Prvi deo sezone smo završili onako kako je klub i očekivao, zahvaljujući vama i stručnom štabu, te se ovom prilikom zahvaljujem na trudu, radu i zalaganju – branili ste boje ovog kluba na dostojan način. Naravno, nećemo se tu zaustaviti, želimo da budemo još bolji i nastavimo seriju dobrih rezultata. Kao i uvek, biće promena u timu, naravno u svrhu ostvarenja željenih ciljeva. Apelujem na sve vas da pre svega vodite računa o svom zdravlju, da se čuvate i budete dobro i zdravi za sve što nam predstoji„, poručio je gospodin Mirković.

Beogradski tim treniraće u Srbiji narednih 10 dana, dok je drugi deo priprema i put za Antaliju planiran za 20. januar. Pred sam polazak, 18. januara, odigraće prijateljsku utakmicu protiv Metalca, u Turskoj su zakazane provere sa protivnicima iz Ukrajine i Poljske, dok će po povratku Voždovac gostovati TSC-u, što će biti i generalna proba za nastavak prvenstva.

Ostavite komentar