ZMAJEVI U SUBOTU OD 20 ČASOVA NA SVOM STADIONU DOČEKUJU ČUKARIČKI! KOKOVIĆ: “SUDAR DVE FILOZOFIJE IGRE”

11/09/2019VESTI

Nakon reprezentativne pauze,  elitno fudbalsko prvenstvo Srbije se nastavlja, a  Voždovac će u 8. kolu Linglong Superlige dočekati na “krovu” ekipu Čukaričkog.

Čukarički trenutno sa šest odigranih utakmica i osvojenih 15 bodova zauzima četvrto mesto na tabeli, dok Voždovac sa isto toliko odigranih utakmica i sedam bodova zauzima sedmo mesto.

Šef stručnog štaba Voždovca, Rade Koković, ističe da nas za vikend očekuje izuzetno zanimljiva utakmica jer je to “sudar dve fudbalske filozofije”.

– -Reč je o ekipi koja igra jako dobroi dolazi u veoma ozbiljnom trenutku, sa nizom pobeda iza sebe. Mladi su i poletni, dosta agresivni, znaju pgga hoće. Imaju jasno definisane zakonitosti u igri i sšurno su jedan od najozbiljnijih protivnika u ligi. Istovremeno, baš to je prava prilika za nas da pokažemo ono što jesmo i čemu težimo. Biće to sudar dva različita koncepta i fudbalske filozofije, gde ni jednom ne manjka kvaliteta. Videćemo kako će se okončati subotnji meč.

Takođe na raspolaganju Radetu Kokoviću biće i mladi reprezentativci, Marko Ilić, Jovan Nišić i Strahinja Bošnjak, koji se vraćaju u trenažni proces sa ekipom, kao i Luka Cvetićanin koji je nastupao za reprezentaciju Srbije do 18 godina na turniru u Italiji.

 

Ostavite komentar