ЗМАЈЕВИ У НЕДЕЉУ ОД 18 ЧАСОВА ГОСТУЈУ У ЛУЧАНИМА. ЛУКОВИЋ: “ДАЋУ СВЕ ОД СЕБЕ ДА ПОНОВИМ ПРЕЛЕП ГОЛ ИЗ ПРВЕ ПОЛУСЕЗОНЕ!”

15/03/2019ВЕСТИ

Фудбалери Вождовца настављају свој поход на плеј оф и у 27. колу Суперлиге Србије гостују Младости из Лучана, након сјајне и важне победе над Партизаном која је остварена прошле недеље.

У протеклом колу Змајеви су савладали црно-беле минималним резултатом и оставили тако себе у трци за улазак у плеј оф.

Шеф стручног штаба Змајева, Драган Аничић свестан је да је гостовање у Лучанима увек неугодно.

  – Очекује нас тешка утакмица против екипе која је у полуфиналу Купа Србије, чиме је доказала да поседује одличан квалитет. Слободно могу да кажем да је Младост међу четири најбоље екипе у Србији. Одлично су одрадили прелазни рок, остали играчи су дуго на окупу и у клубу је одличан тренер који има континуитет рада, што је јако битно. Наш једини имепратив је победа и ка томе ћемо стремити. Не претимо никоме, али идемо у Лучане по три бода“, јасан је пред меч Аничић.

Андрија Луковић био је стрелац феноменалног гола из слободног ударца на утакмици коју су ове две екипе одиграле на Крову у првом делу полусезоне и која је завршена нерешеним резултатом.

Луковић је свестан да пред екипом није лак посао, али такође апострофира жељу да се са три бода екипа приближи уласку у плеј оф.

 – Идемо у госте неугодној екипи Младости која већ годинама има исти костур екипе, уз сјајна појачања. Ми након победе против Партизана идемо и у Лучане по победу, јер Вождовац није екипа која ће чувати нерешен резултат. Наш циљ јесте да у наредне четири утакмице прикупимо што више бодова и тако осигурамо улазак у плеј оф. Надам се да ћу поновити сјајан погодак из прве полусезоне, али битније је да победимо, а мање битно ко је постигао погодак.

Утакмица између Младости из Лучана и Вождовца игра се у недељу са почетком у 18 часова на Градском стадиону уЛучанима.

Оставите коментар