Zmajevi sve jači – Milojević sleteo na Krov

18/09/2020VESTI

Posle dva nova golmana, u fudbalski klub Voždovac stiglo je i pojačanje u veznom redu. Dres Zmajeva u nastavku sezone nosiće nekadašnji igrač Čukaričkog, Vojvodine i Panioniosa – Nemanja Milojević.

Mladi reprezentativac Grčke potpisao je trogodišnji ugovor sa klubom, a generalni direktor Miloš Mirković poželeo mu je dobrodošlicu.

Nemanja je mlad igrač, ali ima zavidno iskustvo i baš zato je pravi izbor za Voždovac. Nadam se da će se brzo uklopiti i ne sumnjam da će biti pravo pojačanje za tim„, istakao je Mirković.

Milojević se fudbalskoj javnosti predstavio igrajući UEFA Youth League sa omladincima Čukaričkog , a potom su uspedile dve odlične sezone sa prvim timom kluba sa Banovog brda a potom i u dresu Vojvodine. Proteklu sezonu proveo je u grčkom Panioniosu, a sada se vraća u srpski fudbal.

Drago mi je što sam došao u klub koji je pre svega odlično organizovan i u kome vlada zdrava atmosfera i na terenu i van njega. Moj cilj je da doprinesem još boljoj igri, da dajem maksimum kako na treninzima, tako i na utakmicama. Želim da ispoštujem zahteve stručnog štaba i očekivanja kluba„, istakao je 22-godišnji fudbaler i dodao:

Voždovac ima veliki broj mladih i talentovanih igrača, koji su odlično uklopljeni sa nekolicinom iskusnijih i zato smatram da imamo šansu do kraja prvenstva da pokažemo pravi kvalitet ove ekipe„, zaključio je Milojević.

Dobrodošao na Krov, Miloje!

Ostavite komentar