ЗМАЈЕВИ СУТРА ГОСТУЈУ У НИШУ, КОКОВИЋ И СТОЈЧЕВ ЈЕДНОГЛАСНО – РЕСПЕКТУЈЕМО ВИЦЕШАМПИОНА, АЛИ ЗНАМО КОЛИКО ВРЕДИМО!

09/08/2019ВЕСТИ

Након одлагања утакмице 3. кола домаћег првенства, у којем је Вождовац требало да угости Црвену Звезду, Змајеви сутра настављају такмичење у Линглонг Суперлиги Србије. Након “принудног одомора” ,Вождовац ће гостовати екипи Радничког из Ниша на Чаиру. Почетак утакмице заказан је за 20 часова.

Вождовац је у претходна два кола која је одиграо забележио један пораз и један нерешен резултат. Боља од Змајева била је екипа ТСЦ на отварању овогодишњег првенства, док је Вождовац на “кров” вратио бод са гостовања Пролетеру из Новог Сада.

Са друге стране, Раднички из Ниша је у претходне три утакмице остварио две победе, уз један пораз, што их тренутно сврстава на 5. место на табели Линглонг Суперлиге.

Поводом сутрашњег меча медијима су се обратили Шеф стручног штаба, Раде Коковић и Милош Стојчев који је био један од најбољих појединаца на прве две одигране утакмице, уз један постигнут погодак и асистенцију.

Коковић напомиње да је екипа две недеље паузе искористила на најбољи могући начин и да његова екипа максимално спремна иде на мегдан мераклијама. 

– Извукли смо поуке из прве две одигране утакмице и имали смо доста времена да урадимо корекцију свих ствари за које мислим да су нас спутавале да постигнемо бољи резулат. Евидентан је помак у разумевању модела игре који се захтева од играча, атмосфера на тренинзима је све боља из дана у дан и то је оно што ме искрено радује. Са обзиром на то да гостујемо актуелном вицешампиону, долазимо у Ниш са максималним респектом, али са обзиром на то да смо ми Вождовац, долазимо такође са највишим могућим амбицијама и победа је наш императив.

Агилни играч средине терена, који је већ показао да ће бити озбиљно појачање за Змајеве, Милош Стојчев, сложио се са Коковићем по питању амбиција са којим Змајеви иду у Ниш.

– Са обзиром на непланирано лош старт и грешке које смо правили у прве две утакмице, одлагање утакмице са Црвеном Звездом је дошло у добром моменту и то смо искористили како би још више унапредили нашу игру. Помак се видео већ у прошлој утакмици против Пролетера, тако да и сутра од себе и својих саиграча очекујем велику борбу, дисциплину и одговорност како би у Нишу дошли до циља, а то је је, као и у свакој утакмици победа.

Коковић је такође напоменуо да Змајеви немају кадровских проблема у својим редовима, те да у Ниш путују у најјачем саставу и да ће сви бити на располагању Стручном штабу за сутрашњи меч.

Меч између Радничког и Вождовца играће се сутра од 20 часова, на стадиону Чаир.

Оставите коментар