ЗМАЈЕВИ СУТРА ДОЧЕКУЈУ ТЕЛЕОПТИК У 1/16 ФИНАЛА КУПА СРБИЈЕ. ТРКУЉА: “ПРИХВАТАМО УЛОГУ ФАВОРИТА, АЛИ СМО ОПРЕЗНИ”

Телеоптик  сутра долази у госте Змајевима у утакмици 1/16 финала Купа Србије. Меч почиње у 15 часова, а улаз ће бити бесплатан за све посетиоце.

Српсколигаш из Земуна долази на “кров” са великом жељом да направи изненађење у најмасовнијем домаћем такмичењу, али на Змајевима је да спрече свако изненађење на свом стадиону и мирно прођу у 1/8 финала Купа.

Као што је Стручни штаб Радета Коковића напоменуо на почетку сезоне, Вождовац у Купу ове сезоне има највише амбиције и Змајеви у овом такмичењу нападају трофеј. Због велике победе над екипом Партизана, Вождовац је одлучио да отвори своје капије за све љубитеље фудбала, па ће тако улаз на меч са Телеоптиком бити бесплатан.

Голман Змајева, Марко Тркуља, свестан је да је његов тим фаворит у овој утакмици, али не жели да се екипа “уљуљка” у тој улози, већ да се сутра на “крову” пружи максимум против противника из трећег ранга такмичења (Српска лига, група Београд)

– Очекује нас једна тешка утакмица, која долази одмах након велике победе над Партизаном. У протеклим недељама имали смо јако тежак распоред и јак ритам утакмица, тако да се надам да ћемо сутра остварити позитиван резултат и мирније отићи на одмор током репрезентативне паузе. Иако смо изразити фаворити не смемо се преварити и помислити да ће утакмица бити лака. Знамо да екипе које нису фаворити знају да направе велика изненађења у Купу Србије, једноставно такво је такмичење, а ми не смемо дозволити себи луксуз да се опустимо. Најтеже су унапред добијене утакмице. Телеоптик је тим који је махом сачињен од талентованих момака из Партизана, али свакако ми идемо на победу.

Утакмица између Вождовца и Телеоптика игра се сутра (среда) са почетком од 15 часова. Улаз на овај меч биће слободан, тако да сви посетиоци могу на дан утакмице подићи своје бесплатне карте на Инфо Пулту Шопинг центра Стадион. Једна особа може подићи највише четири карте са својим личном документом.

 

Оставите коментар