ZMAJEVI SPREMNI ZA VOŠU

15/02/2018VESTI

Voždovac u prvom prolećnom kolu gostuje ekipi Vojvodine u Novom Sadu.

Očekivanja pred meč su izneli šef struke Miloš Veselinović i fudbaler Marko Gajić.

„Utakmica u Novom Sadu nosi puno neizvesnosti, ali i pozitivnog takmičarskog naboja. Utakmica je i derbi kola, ali je i uvek veliki izazov. Mi smo odradili najviše što smo mogli u prethodnih mesec ipo dana, potrošili smo puno vremena na uigravanje i upoznavanje i nadam se da će se to već videti u prvim kolima.“ – započeo je Miloš Veselinović.

„Poznata je činjenica da smo promenili igrački kadar u odnosu na prošlu sezonu, nekoliko igrača nas je napustilo, takođe su se nadovezale i suspenzije zbog kartona Pavlovića i Ješića. Malo smo u promenjenom sastavu, pritom prvo kolo donosi jednu novu situaciju, ali ne sumnjam da smo uradili dobar posao i što se tiče prelaznog roka i što se tiče trenažnog procesa. Trebaće nam malo vremena da sve stvari bolje sagledamo i još se bolje upoznamo i kako vreme bude odmicalo ekipa Voždovca će igrati sve bolje.“ – izjavio je Miloš Veselinović na konferenciji za medije povodom utakmice sa Vojvodinom.

„Očekuje nas teško gostovanje u subotu u Novom Sadu. Ekipa domaćina je ekipa koja je dobro organizovana i koja ima visoke ambicije kao i mi. Uspeli smo u toku priprema da pogledamo njihove utakmice. Igraju specifičan sistem sa kojim smo mi uglavnom upoznati. Mi smo odradili dobar posao na pripremama i ako budemo na noivou kao sa pripremnih utakmica i odradimo sve što šef bude tražio od nas, mislim da možemo da očekujemo povoljan rezultat.“ – nadovezao se Marko Gajić, čuvar odbrane Voždovca.

 

Ostavite komentar