Змајеви слећу на мегдан Металцу

06/03/2021ВЕСТИ

У оквиру 26. кола Линг Лонг Суперлиге Србије, фудбалери Вождовца гостују екипи Металца у Горњем Милановцу.

Оба тима су у досадашњем делу сезоне освојили по 33 бода и заузимају средину табеле – Вождовац је 10. због боље гол разлике, док је Металац на 11. позицији. У јесењем делу, Змајеви су на Крову приредили изванредну представу и савладали Милановчане са 4:0.

Господин Јован Дамјановић најпре се осврнуо на предности, али и недостатке свог тима.

У последњих неколико утакмица играли смо фудбал какав желимо да играмо, угрожавали смо противнике, али нам је недостајало самопоуздања и одлучности када дођемо на последњу трећину терена да бисмо све то валоризовали”, а потом се остврнуо на меч у Милановцу.

Без обзира на кадровске проблеме, увек имамо високе амбиције. Утакмица из јесењег дела сезоне даје нам самопоуздање и веру да можемо, али смо фокусирани на ову утакмицу јер су околности тотално другачије. Металац је врло квалитетна екипа и јако их је тешко победити на њиховом терену”, закључио је тренер Дамјановић.

Меч између Металца и Вождовца на програму је у недељу од 15 часова на стадиону у Горњем Милановцу. ТВ Арена Спорт преносиће уживо најзанимљивије детаље ове утакмице у мултипреносу на свом првом каналу, док текстуални преност из минута у минут можете пратити на званичном сајту ФК Вождовац.

Оставите коментар