ZMAJEVI SE POJAČAVAJU I MEĐU STATIVAMA: DESPOT MIHAILOVIĆ NOVO POJAČANjE VOŽDOVCA

07/02/2020VESTI

Sportski sektor Zmajeva radi punom parom, te je nakon jutrošnjeg predstavljanja Filipa Stuparevića kao velikog pojačanja, došlo vreme da se predstavi i novo pojačanje u zadnjem danu zimskog prelaznog roka. Novi fudbaler Voždovca postao je mladi golman Despot Mihailović.

Mihailović je rođen 1998. godine, visok je 193 centrimetra i ponikao je u omladinskoj školi Partizana, a kasniji fudbalski put ga je vodio preko Brodarca u Zvezdaru, odakle je i došao u redove Voždovca.

Mladi čuvar mreže ističe da je dolazak u Voždovac “ostvarenje sna”.

– Želeo bih da se zahvalim Voždovcu, ovo je ostvarenje mog sna. Ekipa je sjajna, odlično sam se uklopio sa kolegama golmanima, kao i ostalim momcima, biće pravo zadovoljstvo braniti boje ovog kluba. Radujem se saradnji koja će uslediti i nadam se da ću ispuniti očekivanja i dati doprinos što boljim rezultatima – nije krio sreću mladi golman pri potpisivanju ugovora.

Sportski direktor Voždovca Jovan Damjanović istakao je da je zadovoljan dolaskom Mihailovića u redove Zmajeva i da “je on mlad i perspektivan čuvar mreže koji je zalog za budućnost kluba”.

Takođe, Damjanović ističe da se očekuje da klub u narednim časovima realizuje još jedan “veliki” transfer.

Mihailović takođe već radi sa trenerom golmana Predragom Miljkovićem i ostatkom ekipe i biće registrovan za nastavak sezone.

Ostavite komentar