Zmajevi sa krilima nove energije idu na gostovanje TSC-u

16/04/2021VESTI

Fudbalere Voždovca u okviru 32. kola domaćeg prvenstva očekuje gostovanje TSC-u na stadionu u Senti. Ovo će ujedno biti i prva utakmica sa novim stručnim štabom koji predvodi Predrag Rogan.

Ova dva tima u prvom delu sezone odigrali su verovatno i jednu od najlepših utakmica u šampionatu, a Zmajevi su tada na Krovu slavili sa 2:0. TSC se trenutno nalazi na sedmoj poziciji sa 46 bodova, što ga čini favoritom na papiru, dok su Voždovčani jedanaesti sa osam bodova manje.

Novi šef stručnog štaba, Predrag Rogan, dobro poznaje protivnički tim s obzirom da je u sezoni 2017/18 bio na poziciji trenera.

Gostujemo TSC-u, jednom od najorganizovanijih klubova u domaćem šampionatu, pored Voždovca. Ekipa koja je sastavljena od veoma kvalitetnih i iskusnih igrača, jedan izuzetan sastav. Svakako, kao što ima svoje vrline ima i svoje mane a mi ćemo to pokušati da iskoristimo. Isto tako, nastojaćemo da eliminišemo naše nedostatke koje smo identifikovali na prethodnim utakmicama i da realizujemo svoje šanse„, jasno je svoje ciljeve izneo gospodin Rogan, a potom se osvrnuo na svoj tim i očekivanja:

Ono što u ovom trenutku Voždovac treba da uradi jeste da pokaže reakciju, energiju i želju. Moji igrači znaju da je svaka lopta bitna, da je svaki sekund na terenu bitan. Znamo značaj ove utakmice, ali i svih utakmica koje slede. Fokus nam je sigurno na ovom meču i da uradimo sve što je u našoj moći da napravimo pozitivan rezultat u Senti, što verujem da možemo„, zaključio je 46-godišnji stručnjak.

Duel između Voždovca i TSC-a na programu je u nedelju od 19 časova na Stadionu u Senti. Uživo snimak najzanimljivijih detalja ove utakmice biće na prvom programu televizije Arena Sport u okviru multiprenosa.

Ostavite komentar