ЗМАЈЕВИ ПРАВЕ ТИМ ЗА БУДУЋНОСТ! ТАЛЕНТОВАНИ СТРАХИЊА БОШЊАK ПОТПИСАО ЗА ВОЖДОВАЦ!

25/01/2019ВЕСТИ

ЗМАЈЕВИ ПРАВЕ ТИМ ЗА БУДУЋНОСТ! ТАЛЕНТОВАНИ СТРАХИЊА БОШЊАK ПОТПИСАО ЗА ВОЖДОВАЦ!

Да је фудбалски клуб Вождовац идеална и једна од најпожељнијих средина за младе играче показало се више пута, а то доказује и најновији трансфер. Један од најталентованијих штопера своје генерације, за којег је својевремено интересовање показала и Барселона, Страхиња Бошњак, потписао је уговор на три и по године са клубом из насеља Браће Јерковић.

Талентовани Бошњак је са Змајевима потписао уговор на три и по године, и у редове вождовчана долази као слободан играч, након што је први део полусезоне провео у екипи Земуна као позамљен играч Партизана.

Млади штопер није крио задовољство приликом потписивања уговора, „Јако сам срећан што сам дефинитивно постао играч Вождовца, ово ће за мене бити велики корак у каријери. Вождовац је задњих година показао да је стабилан клуб и окружење у којем млад играч може да напредује у свом развоју. Такође у екипи има доста искусних играча и сигурно је да могу много да научим. Једва чекам одлазак на припреме са новим саиграчима, и почетак такмичења у Суперлиги Србије. Императив је да вратимо Вождовац у горњи део табеле, јер нам је тамо место“, истакао је Бошњак.

Бошњаку неће бити тешко да се привикне на ново окружење, „Познајем доста играча који су у тренутно у Вождовцу. Ту су Јовановић, Нишић, Максимовић, чуо сам све најлепше и о осталим момцима, тако да једва чекам да кренемо са радом. Током паузе сам био активан, тако да сам спреман да се одмах прикључим тренинзима пуним интензитетом“

Директор Змајева, Горан Гркинић истакао је велико задовољство што је најталентованији дефанзивац генерације рођене 1999. године дошао у редове клуба, „Презадовољан сам што Страхиња постаје део нашег тима. Ово је крај једног дугог процеса, јер смо га пратили извесно време и велика жеља свих у клубу била је да постане наш играч. У фокусу нам је као и увек да у тиму имамо младе играче, са репрезентативним педигреом, и он ће се као најбољи дефанзивни играч своје генерације савршено уклопити у нашу екипу. Систематски радимо, градимо тим за будућност и Бошњаков долазак је најбољи показатељ да смо на добром путу“, не крије задовољство спортски директор Змајева.

Талентовани дефанзивац, родом из Kраљева, прошао је омладинске школе ОФK Београда и Партизана, био је селектован у све млађе селекције националног тима и дебитовао за младу репрезентацију у пријатељском сусрету против репрезентације Македоније.

Вождовац је први део зимских припрема одрадио на свом стадиону у Београду, док ће 27. јануара отпутовати на двонедељне припреме у Анталију, током којих ће одиграти четири пријатељска меча са иностраним екипама.

Оставите коментар