ZMAJEVI POLETELI U MAKEDONIJU – NA “KROV” STIGAO POZIV ZA UVELIČAVANjE PROSLAVE 100 GODINA FK BOREC IZ VELESA

06/09/2019VESTI

Ekspedicija FK Voždovac, predvođena Generalnim direktorom Milošom Mirkovićem i Sportskim direktorom Jovanom Damjanovićem, danas je krenula put Severne Makedonije, put Velesa, u kojem će Zmajevi biti specijalni gosti prilikom obeležavanja 100 godina FK Borec iz Velesa.

Saradnja koja je započeta ovog leta prelaskom jednog od najperspektivnijih makedonskih mladih napadača, Marka Đorđevskog, u redove Voždovca, ojačaće se učestvovanjem našeg kluba u obeležavanju velikog jubileja kluba iz Velesa i utakmicom koja će biti odigrana u subotu, dok se kulminacija saradnje dva kluba tek očekuje u narednom periodu.

Počastovovani smo pozivom da uveličamo ovako veliki događaj, jer proslava stogodišnjice kluba nije mala stvar, a to najbolje znamo mi koji imamo sreće da radimo u sportskim kolektivima koji su i stariji od te brojke. Znamo da se gosti se za ovakve prilike pažljivo biraju, i privilegija je našeg kluba što ćemo biti sa prijateljima iz Velesa sa kojima smo započeli saradnju ovog leta i u perspektivi je da u narednom periodu ojačamo veze naša dva kluba. Kako u sportskom delu, tako i u ostalim sferama poslovanja. – izjavio je direktor kluba Miloš Mirković.

U utakmici koja će se igrati u subotu  igraće i Marko Đorđevski, nekadašnja udarna igla u napadu Boreca iz Velesa, a danas prvotimac Voždovca. 

– Srećan sam i uzbuđen što ću se vratiti na stadion Boreca i videti stare saigrače, ljude iz kluba i navijače. Ova utakmica je sjajan način da klub obeleži 100 godina postojanja, i znam da su reakcije iz Velesa sjajne. Tamo sam proveo dve sjajne godine, i prikazao možda i najbolje igre u karijeri, i nadam se da ću u Voždovcu nadmašiti sam sebe i pružiti još bolje partije. Sa nestrpljenjem očekujem sutrašnju utakmicu.

Utakmica izmeđi Boreca i Voždovca igraće se u subotu od 16 časova na stadionu Zoran Paunov.

Ostavite komentar