ЗМАЈЕВИ ПОЛЕТЕЛИ СА КОКОВИЋЕМ – НОВИ ТРЕНЕР ИЗВРШИО ПРОЗИВКУ ПРЕД ПОЧЕТАК СЕЗОНЕ!

10/06/2019ВЕСТИ

Фудбалери Вождовца данас су окупљањем на свом стадиону званично започели припреме за нову сезону. Новом Шефу стручног штаба, Радомиру Коковићу на прозивци се јавило 18 првотимаца, док се долазак нових играча тек очекује у наредним данима.

Присутне је прво испред клуба поздравио поздравио, Јован Дамјановић, који је истакао да је прошла сезона била тешка, и не у складу са реномеом клуба, али да би сви морали да науче из грешака, и да се клуб у наредној сезони покаже у још бољем светлу.

– Улазимо у сезону са одређеним променама, али са јасним циљевима и високим амбицијама. Желео бих да се захвалим некадашњем директору Горану Гркинићу за све што је учинио за клуб и што је поставио темеље за стабилан и респектабилан клуб какав је Вождовац данас. Нови Шеф стручног штаба Раде Коковић је један од најталентованијих стручњака у Србији, и у складу са амбицијама клуба смо изабрали новог тренера, а он свој стручни штаб. Узбуђен сам због онога што нас очекује у наредној сезони јер мислим да ћемо заједничким снагама вратити клуб на место које му припада.

Нови шеф стручног штаба Змајева, Радомир Коковић, такође је поздравио све играче и истакао да не сумња да је пред играчима и стручним штабом плодоносна сарадња која ће донети сјајне резултате

– Дошли смо до периода када са речи прелазимо на дела, идемо на терен и то је оно што ме јако радује. Моји сарадници и ја ћемо од првог дана наметнути наш систем и филозофију рада и трудићемо се да изградимо препознатљив модел игре који ће „избацити“ појединца и који ће Вождовцу донети позитиван имиџ. Желим да постанемо јединствени у Србији и да својом игром и понашањем наметнемо нове трендове и померамо границе фудбала у Србији.

На првом овосезонско окупљању на „Крову“ појавило се 18 играча и то:

Голмани: Марко Илић, Михаило Караџић

Играчи: Ален Машовић, Страхиња Бошњак, Борко Дуроњић, Милош Михајлов, Никола Микић, Јован Нишић, Стефан Пуртић, Никола Трујић, Бојан Ковачевић, Драган Стоисављевић, Радован Аврам, Игор Максимовић, Божидар Величковић, Лука Цветичанин, Александар Јефтић и Лазар Зличић.

Змајеви ће први део припрема одрадити у Београду, и то на теренима Фудбалског Савеза Београда, јер се на стадиону у Заплањској тренутно врше велики радови на замени вештачке подлоге. Након тога, 23. јуна планиран је полазак у Велење, где ће Змајеви провести две недеље.

Прво коло Суперлиге Србије у сезони 2019/2020 одиграће се крајем јула, а распоред ће бити познат у наредним данима.

Оставите коментар