ZMAJEVI ODRADILI PRVI TRENING NA PRIPREMAMA U TURSKOJ

28/01/2019VESTI

Fudbaleri Voždovca odradili su prvi trening na zimskim pripremama u Beleku. Sjajno vreme i odlični tereni pružaju fenomenalne uslove za dobar rad, te je zadovoljstvo bilo pristuno na licima fudbalera i celokupnog stručnog štaba.

 

Prepodnevni trening na terenima kompleksa hotela „Belis“ u kom su smešteni fudbaleri Voždovca protekao je u sjajnoj atmosferi. Generalni direktor kluba, Goran Grkinić zadovoljan je uslovima i napominje da ovo nije prvi put da su Zmajevi odabrali ovu destinaciju za svoje zimske pripreme, „Ovo su već četvrte pripreme zaredom koje provodimo u antalskoj regiji, a prvi put smo u hotelu „Belis“ i prezadovoljni smo. Imamo izvrsne uslove za rad, sačekalo nas je lepo vreme i mislim da će ekipa uz dobre treninge imati sve preduslove za napredak“, zadovoljan je Grkinić.

Šef stručnog Štaba, Dragan Aničić takođe ne krije zadovoljstvo dobrim uslovima, „Imamo sjajnu priliku da se spremimo najbolje što možemo za nastavak sezone. Očekuju nas pripremne utakmice sa jaki ekipama, što je bila moja velika želja, tako da mislim da će igrači moći da napreduju u svakom pogledu tokom ovih priprema. Ovo su prve kompletne pripreme koje ću proći sa ekipom i radićemo na svim aspektima igre za koje nismo imali vremena“

Tokom boravka na pripremama, fudbaleri Voždovca odigraće četiri kontrolne utakmice, od kojih je prva zakazana za 30. januar, protiv poljske ekipe Leh iz Poznanja.

 

Ceo prilog o prvom treninu na pripremama pogledajte ovde:

 

https://www.youtube.com/watch?v=kfLXkpPSW40     

Ostavite komentar