Zmajevi odleteli u nacionalne selekcije

01/09/2021VESTI

Fudbalski klub Voždovac ima tu čast i privilegiju što će tokom prve reprezentativne pauze u sezoni, imati čak četiri prvotimaca u nacionalnim selekcijama širom Evrope.

  1. Ivan Milosavljević Srbija U21
  2. Miloš Pantović Srbija U20
  3. Nikola Vujnović A tim Crne Gore
  4. Justas Lasickas A tim Litvanije

Mlada reprezentacija Srbije odigraće dve utakmice u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo koje organizuju Rumunija i Gruzija 2023. godine, kod kuće protiv vršnjaka iz Ukrajine i u gostima protiv Severne Maekdonije.

Godinu dana mlađa selekcija FS Srbije u pauzi treniraće na našem Krovu što za nas predstavlja posebnu čast i privilegiju.

Strelce golova sedmog kola nacionalnog prvenstva, Justasa Lasickasa i Nikolu Vujnovića očekuju nastupi u kvalifikacijama za Svetko prvenstvo 2022. godine. Litvanija će svoju šansu tražiti u utakmicama protiv Severne Irske, Bugarske i Italije, dok će Crna Gora na megdan Turskoj, Holandiji i Letoniji. 

Takođe, ne možemo a da ne budemo ponosni i na uspeh koji pravi golman Marko Ilić, koji je zbog izuzetne forme koju pokazuje u belgijskom šampionatu zaslužio novi poziv selektora reprezentacije Srbije, Dragana Stojkovića Piksija u okviru kvalifikacija za svetsku smotru koja se igra krajem sledeće godine, kao i u prijateljskoj utakmici protiv domaćina FIFA šampionata.

Našim momcima želimo puno sreće tokom nastupa koji ih očekuju, ali i dobro zdravlje pre svega.

SREĆNO ZMAJEVI!

Ostavite komentar