Змајеви нападају бодове код куће

16/09/2021ВЕСТИ

Фудбалери Вождовца у оквиру деветог кола националног првенства дочекују повратника у елитни ранг, екипу крагујевачког Радничког.

Након пораза од истоимене екипе на гостовању у Нишу, ово је права прилика да се Змајеви врате на стазе позитивних резултата.

Исто очекује и шеф струке, господин Предраг Роган, који не крије задовољство због више времена проведених са тимом после репрезентативне паузе када је екипа тренирала без неколико стандардних, а важних играча. 

”Начин игре и резултати зависе од рада на тренингу и сигурно је много лакше радити када је екипа на окупу. Сваки заједнички тренинг нам је битан!”

Са друге стране, долази противник који је ове сезоне опаснији на страни и врло често изненади своје противнике.

”Крагујевчани су микс искусних, веома квалитетних играча и младих, моторички способних, тако да нас очекује врло захтевна утакмица. Ми треба да будемо организовани, стрпљиви, да играмо са високим интензитетом како у фази одбране тако и у нападу. Знамо шта је потребно за победу, и очекујем од мојих играча да буду посвећени, дају свој максимум и обрадују наше навијаче још једном победом”, јасан је искусни стручњак.

Утакмица између Вождовца и екипе Радничког 1923 игра се у суботу, 18. септембра са почетком од 18.30 часова, уз директан ТВ пренос на каналима Арена Спорт.

Оставите коментар