Zmajevi na zadatku – Vreme je za reprezentaciju

10/11/2020VESTI

Treća reprezentativna pauza ove sezone, a za fudbalski klub Voždovac i ovoga puta lepe vesti i nove potvrde dobrog rada pristižu u vidu poziva naših fudbalera za nacionalni tim.

Justas Lasickas, sada već strandardni reprezentativac Litvanije, uputio se ponovo ka Vilnijusu gde će najpre odigrati prijateljsku utakmicu protiv Farskih ostrva, a potom i još dve na gostujućem terenu protiv Belorusije i Kazahstana u okviru grupe C Lige nacija. Očekujemo da će Las biti, kao i do sada, važan šraf u timu i da će doći do brojke od 19 nastupa u dresu Litvaniije.

Nikola Vujnović „probio je led“ pre mesec dana svojim debijem za A tim Crne Gore na prijateljskom meču protiv Letonije, a sada je put Podgorice krenuo sa svojim sunarodnikom i saigračem iz Voždovca, Milošem Milovićem. Nacionalni tim Crne Gore igraće prijateljsku utakmicu sa Kazahstanom, a potom i dve takmičarske u okviru Lige nacija gde će im protivnici biti Azerbejdžan i Kipar. Voždovac čeka Milov debi, kao i Vujketov gol prvenac u dresu Sokolova.

Iako Zmajeva nema u A reprezentaciji Srbije, dva igrača našla su se na spisku U19 selekcije. Vuk Bogdanović i Miloš Pantović dobili su poziv selektora Igora Spasića koji je u Kovilovu okupio novu generaciju Orlića.

Pored naših prvotimaca, poziv za reprezentaciju dobio je i jedan od bisera naše omladinske škole. Milan Nikolić rođen je 2005. godine i brani boje Voždovca u kadetskoj selekciji. Svojim partijama zaslužio je poziv da se pridruži svojim vršnjacima u srpskom nacionalnom timu. 

 

Ponosni smo na naše reprezentativce!

Ostavite komentar