Zmajevi na reprezentativnom zadatku

25/05/2022VESTI

Na adresu fudbalskog kluba Voždovac stigao je poziv za čak četiri prvotimaca za mladu reprezentaciju Srbije!

Selektor ”Orlića”, gospodin Goran Stevanović, za utakmice sa Francuskom i Farskim Ostrvima računa na kapitena Zmajeva, Marka Ivezića, Edina Ajdinovića, stadnardnog reprezentativca Miloša Pantovića, kao i debitanta, Aleksandra Ćirkovića.

”Izuzetno smo ponosni što kao klub imamo čak četiri predstavnika u mladoj reprezentaciji Srbije. Filosofija kluba gde se prioritet daje mladim igračima pokazala se kao pravi put koji je Fudbalski savez Srbije prepoznao. Važno je naglasiti da su ovi momci izneli najveći teret uspešne sezone u nacionalnom prvenstvu koja je iza nas. Sigurno smo da nije došlo do povrede, da bi se na ovom spisku našao i Ivan Milosavljević, takođe standardan reprezentativac selekcije do 21 godine”, istakao je generalni direktor Voždovca, gospodin Miloš Mirković.

Ćirković ne krije ubuđenje zbog debija u dresu Srbije, dok je Pantović posebno zahvalan što uvažava ulogu standardnog reprezentativca.

”Čast mi je što sam po prvi put pozvan da nastupam za reprezentaciju i radujem se izazovima koji me očekuju”, jasan je debitant Ćirković, dok se Pantović nadovezuje: ”Veoma sam ponosan na tu činjenicu da sam sada već standardni reprezentativac svoje zemlje što je potvra dobrog rada i igara za klub.”

Kapiten Ivezić upisao je prve nastupe u dresu Srbije u prethodne dve utakmice nakon čega je odmah usledio novi poziv.

”Ponovni poziv za mene je potvrda da sam ispunio očekivanja selektora Stevanovića i trudiću se da i u naredne dve utakmice dam sve od sebe i da iz duela sa Francuskom i Farskim Ostrvima izađemo kao pobednici.”

”Drago mi je zbog poziva jer to znači da ljudi prate moje utakmice i cene ono što pokazujem na terenu. Potrudiću se da opravdam poziv i pokažem da nisu pogrešili”, ističe Ajdinović.

Srbiju 2. juna u Grenoblu očekuje duel sa ekipom Francuske dok je utakmica na Farskim Ostrvima zakazana za 7. jun.

Ostavite komentar