Zmajevi na Krovu spuštaju zavesu na jesenji deo prvenstva

17/12/2021VESTI

U poslednjem kolu domaćeg prvenstva pred odlazak na zimsku pauzu, fudbaleri Voždovca na svom stadionu dočekuju Metalac. Duel je na programu u nedelju od 15 časova.

Milanovčani posle 20 odigranih utakmica zauzimaju 14. poziciju sa 16 bodova, koliko imaju i Pazar i kragujevački Radnički koji se nalaze na začelju. Beogradski tim, s druge strane, ima 10 bodova više i nalazi se na 10. poziciji.

Aleksandar Linta koji Zmajeve predvodi sa klupe već gotovo tri meseca, istakao je važnost ovog meča, kako rezultatski tako i psihološki.

Očekujem agresivan, dinamičan i energetski zahtevan meč. Veoma nam je važno da poslednju utakmicu odigramo u dobrom ritmu kako bismo na odmor otišli zadovoljni i u dobrom raspoloženju. Naša šansa je uvek u timskom duhu koji nas krasi, tim je najbolji element i osnov za primenu naših fudbalskih principa. Na taj način dokazimo do naše igre, a samim tim i dobrog rezultat koji želimo„, rekao je trener Voždovca a potom se osvrnuo na aktuelnu temu u nacionalnom prvenstvu, a to su uslovi za igru:

Mi smo ekipa koja ima dosta dodavanja i pasova, to je naš stil, a uslovi i teren u Pazaru su nam u velikoj meri to onemogućili. Sada igramo na svom terenu i moći ćemo da sprovedemo svoju ideju u potpunosti zbog idealnih uslova koje imamo„, zaključio je gospodin Linta.

Meč između Voždovca i Metalca na programu je u nedelju (19.12) od 15 časova na Krovu, a televizija Arena Sport prenosiće ovaj okršaj direktno na svom drugom kanalu.

Ostavite komentar