Zmajevi na Krovu dočekuju Surdulicu i slave jubilej

29/08/2022VESTI

Samo pet dana posle veoma važne pobede nad Lučanima, fudbalere Voždovca u devetom kolu Super lige Srbije očekuje duel sa Radnikom. Meč je na programu u sredu od 16.30 časova na Krovu.

Zmajevi se trenutno nalaze na trećem mestu na tabeli domaćeg šampionata sa 14 bodova, dok su Surduličani pretposlednji sa pet poraza i tri remija, odnosno tri osvojena boda.

Uprkos stanju na tabeli, šef struke beogradskog tima smatra da nema lakog protivnika, ali da je ishod utakmice u rukama njegovog tima.

Raspored je takav da nemamo mnogo vremena za odmor i predah, ali to ni jednog trenutka ne sme biti alibi s obzirom da je većina ekipa u sličnoj situaciji. Koristimo vreme između dve utakmice da se koliko god je moguće dobro pripremimo i jedini zadak na kom insisiram jeste da u sredu pružimo svoj maksimum i odigramo u prepoznatljivom stilu. Izuzetno poštujemo Radnik, bez obzira na poziciju, oni su ekipa sa mnogo kvalitetnih pojedinaca i nema prostora za opuštanje. Moramo da budemo na nivou na kom smo bili u prethodne dve utakmice i siguran sam da ćemo biti spremni da ostvarimo pozitivan rezultat, bez obzira na psihofizičko stanje”, jasan je gospodin Nikola Puača.

U sredu 31.8. FK Voždovac ujedno obeležava i jubilej, tačno devet godina od prve zvanične utakmice na Krovu, te će gledaoci na stadionu biti u prilici da uživaju u zabavnom sadržaju na poluvremenu, a oni najsrećniji biće i nagrađeni. Svi zainteresovani ulaznice mogu kupiti na blagajni na drugom spratu tržnog centra Stadion.

Ostavite komentar