Zmajevi na Krovu dočekuju Čarapane

27/10/2022VESTI

Fudbaleri Voždovca, posle osvojenog boda u Novom Pazaru, u subotu od 18 časova, dočekuju kruševački Napredak, u okviru 17. kola Super lige Srbije.

Beogradski klub je sedmi na tabeli sa 24 osvojena boda, dok su Kruševljani deseti sa 17 bodova.

Šef stručnog štaba kluba iz Zaplanjske, gospodin Nikola Puača, istakao je da u taboru Zmajeva vlada pozitivna atmosfera:

„Ovu ekipu krasi neverovatna energija koja se oseća na treninzima i utakmicama, bez obzira što smo bili u lošoj seriji od tri poraza. To vedro raspoloženje stalno potenciramo i nadam se da će nas odlikovati i u budućnosti.“

Mladi stručnjak je sa velikom dozom poštovanja govorio o sledećem protivniku.

„Dolazi nam ekipa koja zaslužuje maksimalan respekt, sastavljena od odličnih individualaca. Imali su nešto slabije rezultate na početku sezone, ali utisak mi je da kada su se „namestili“ počeli su da pokazuju određenu fizionomiju. To je naravno velika zasluga njihovog trenera, gospodina Dušana Đorđevića, kog veoma poštujem i čiji rad jako cenim.“

Šef struke kluba iz Braće Jerković ističe da ni u ovom meču neće odstupiti od svoje filozofije igre.

„Mi smo ofanzivno orijentisani, imamo plan, pripremamo se kao i za svaku utakmicu, sa idejom da budemo dominantni na terenu i daćemo sve od sebe da to sprovedemo u delo. Sigurno neće biti lako, ali optimističan sam po pitanju krajnjeg ishoda ovod meča“ – završio je gospodin Nikola Puača.

Ostavite komentar