Zmajevi lete u Surdulicu po nove bodove

20/10/2021VESTI

Fudbaleri Voždovca u okviru 14. kola Super lige Srbije gostovaće u petak od 16 časova ekipi Radnika.

Surduličani trenutno zauzimaju pretposlednje mesto na tabeli domaćeg prvenstva sa deset osvojenih bodova, dok Zmajevi imaju sedam više i nalaze se na sedmom mestu.

Iako na papiru beogradski tim važi za favorita, šef struke gospodin Aleksandar Linta ne pridaje tome veliki značaj.

Uloga favorita je nezahvalna, fudbal se ne igra na papiru i iznenađenja su uvek moguća. Izuzev Partizana, Zvezde, TSC-a i Čukaričkog, sve ostale ekipe su približno istog kvaliteta i ishod utakmice može odlučiti i najmanji detalj, sistem, organizacija, motivacija pa čak i neki prekidi”, istakao je gospodin Linta a potom se osvrnuo na očekivanja za meč u Surdulici:

Radnik, istina, ima seriju loših rezultata, naročito kod kuće, te će sigurno sve učiniti da tu seriju prekine. Potrudićemo se da važnost utakmice negde bude i naše oružje. Znamo sve kvalitete i prednosti protivnika, odgledali smo dosta njihovih utakmica i uradili neophodnu analizu. Ipak, fokusirani smo na sebe jer prilagođavanje protivniku može da prouzrokuje gubitak identiteta. Cilj nam je da svaku utakmicu igramo u našem stilu i sa idejama koje negujemo i koje uostalom i vežbamo na svakom treningu!

Meč između Radnika i Voždovca na programu je u petak od 16 časova, a direktan prenos biće na prvom kanalu televizije Arena Sport.

Ostavite komentar