Змајеви лете у Ивањицу

29/09/2022ВЕСТИ

После двонедељне репрезентативне паузе због обавеза свих селекција, наставља се домаћи шампионат. Фудбалери Вождовца ће у оквиру 13. кола Супер лиге Србије у суботу гостовати ивањичком Јавору.

Змајеви тренутно заузимају седмо место са 20 освојених бодова, Ивањичани су једанаести са 12 бодова, али без обзира на стање на табели тренер клуба из Заплањске, господин Никола Пуача, позива на опрез пред ово гостовање:

“Ради се о озбиљној и квалитетној екипи. Налазе се у лошој резултатској серији, али то не треба да нас завара, јер су у тим претходним утакмицама били конкурентни и по приказаној игри су могли више бодова да освоје. Оно што посебно краси тим Јавора је што су дуго на окупу и одлично играју на свом терену. Имамо велико поштовање за Ивањичане.”

Стратег Змајева очекује квалитетну фудбалску представу на Градском стадиону крај Моравице:

“Незахвално је говорити ко је фаворит у овом дуелу, али мислим да нас очекује квалитетна и отворена утакмица са обе стране. Ми се припремамо као и за сваки други дуел. Фокусирани смо на нас, како да реализујемо наш план игре и остваримо свој циљ.”

Утакмица је заказана првог дана октобра са почетком у 17 часова уз директан телевизијски пренос на каналу Арена спорт 5.

Оставите коментар