Змајеви лете на мегдан Лавовима

12/10/2022ВЕСТИ

У оквиру 15. кола Супер лиге Србије, фудбалери Вождовца у петак од 19 часова гостују екипи ТСЦ.

Клуб из Бачке Тополе је другопласиран на табели српског шампионата са 29 освојених бодова, док је београдски тим на шестој позицији са 23 шест бодова мање.

У најави утакмице, шеф стручног штаба клуба из Заплањске, господин Никола Пуача, бираним речима причао је о наредном противнику и њиховој улози фаворита.

ТСЦ је одлично организована екипа, спремна да одреагује како треба на све ситуације на терену, врло су јасни, са великим континуитетом у раду и уз то имају и неколико сјајних појединацаТренутно су други у шампионату и то није случајно. Имају само један пораз у досадашњем току сезоне, у прошлом колу су славили против Војводине, налазе се у одличној форми и такав противник би требало да нас додатно мотивише. Због свих ових фактора, њима препуштамо улогу фаворита. Међутим, то не треба да нас опусти и доведе у ситуацију да их преценимо. Поштујемо их, али се спремамо као за све остале ривале.

Шеф струке осврнуо се и на кадровску слику у табору Змајева и истакао је да очекује веома квалитетну фудбалску утакмицу на ТСЦ арени.

Кадровска ситуација је доста боља него за прошли меч. Игра се на модерном стадиону, где је терен у одличном стању и биће испуњени сви предуслови за добру игру. Мислим да ће бити квалитетна и отворена утакмица, у којој ће оба тима тражити своје шансе да остваре што бољи резултат. Очекујем позитивну реакцију наших играча после недавног пораза. Покушаћемо да се наметнемо у овој утакмици, да демонстрирамо свој стил игре, а на крају ће победити ко буде био бољи“.

Оставите коментар