Zmajevi lete na megdan Čarapanima

15/07/2022VESTI

U drugom kolu domaćeg šampionata fudbaleri Voždovca odmeriće snage sa Napretkom u nedelju od 20 časova na Stadionu pod Bagdalom.

Zmajevi su trijumfom nad Pazarom otvorili sezonu na Krovu, dok su Kruševljani bili nadomak remija, ali su ipak doživeli poraz minimalnim rezultatom na gostovanju Vojvodini.

U prethodnom izdanju Super lige, Zmajevi i Čarapani susreli su se tri puta. Najpre su remizirali, a potom je beogradski tim dva puta odneo pobedu. Prvu u regularnom delu sezone kada su rezultatom 3:1 praktično obezbedili mesto u prvih osam, a potom i kod kuće u plej ofu kada su ponovo bili efikasni (3:0).

Strateg Zmajeva pred prvo gostovanje ističe da je njegov tim još uvek u procesu podizanja forme, ali ne sumnja da će pokazati svoj kvalitet i želju za pozitivnim rezultatom.

Sezona je tek počela, još uvek nismo na 100% kada je fizička sprema u pitanju, ali i taktička forma. Pratili smo i analizirali meč Napretka u Novom Sadu, ali sam uveren da to nije prava slika njihovog kvaliteta i verujem da će to izgledati drugačije sada kada igraju kod kuće. Uprkos tome, fokusirani smo na nas i pokušaćemo da progresivno napredujemo iz utakmice u utakmicu, da prikažemo još bolju partiju u odnosu na duel sa Pazarom„, poručio je gospodin Nebojša Jandrić a potom se osvrnuo i na uslove za igru:

Većina igrača je navikla na promenu podloge, veštačku i prirodnu travu, te znaju kako da se ponašaju u skladu sa tim. Naravno, adaptacija je neophodna ali ukoliko je teren u dobrom stanju, ne sumnjam da ćemo u vrlo kratkom roku uspeti da se prilagodimo i u skaldu sa tim diktiramo ritam utakmice!

Ostavite komentar