Змајеви и Рудари затварају седмо коло на Крову

20/08/2022ВЕСТИ

У седмом колу домаћег шампионата, фудбалери Вождовца под вођством новог шефа струке одмериће снаге са Колубаром у понедељак од 17 часова на свом стадиону.

Лазаревчани у доброј форми дочекују овај дуел, тренутно заузимају осму позицију на табели са девет бодова, а у претходна два меча уписали су бод против Војводине као и победу над нишким Радничким. Змајеви имају само бод мање од противника те заузимају 10. позицију.

За новог шефа струке ово ће бити деби у Супер лиги и пред домаћом публиком.

Читаве недеље радимо заједно и циљ је да се што пре адаптирамо једни на друге како бисмо идеје које желимо да имплементирамо могли да применимо већ од прве утакмице. Утакмица са Колубаром је први изазов и верујем да ће се већ у понедељак видети резултати свега што смо радили од кад смо дошли. Много је позитивних ствари било у игри Вождовца, али је свакако и много елемената које ћемо пробати да надоградимо како бисмо наставили да остварујемо циљеве које смо поставили”, рекао је господин Никола Пуача.

Улазнице за меч између Вождовца и Колубаре биће у продаји на дан утакмице од 10 часова на благајни Тицкетлине која се налази на другом спрату Стадион шопинг центра.

Оставите коментар