ЗМАЈЕВИ И ДАЉЕ НЕ ЗНАЈУ ЗА ПОРАЗ НА КРОВУ! ВОЖДОВАЦ – ЗЕМУН 2:2

Фудбалери Вождовца и Земуна поделили су бодове на Крову, иако је Вождовац у првом полувремену имао предност од 2:1.

У шестој утакмици на свом стадиону у пролећном делу полусезоне Вождовац остаје непоражен уз скор  – 5 победа и једна нерешена утакмица.

Бодове је са Крова однео само Земун и то након преокрета и вођства Вождовца од 2:0.

Од самог почетка Вождовац је кренуо жустрије у утакмицу и већ у 4. минуту дошло је до вођства.

Марко Јовановић послао је лопту са своје половине и сјајно упослио Филипа Ступаревића, коме није било тешко да направи себи прилику и доведе Змајеве у вођство од 1:0.

Други гол уследио је у 21. минуту када је Андрија Луковић упутио сјајан ударац, голман Милошевић испружио се максимално али није могао да дохвати лопту. Змајеви су повели резултатом 2:0.

Све до краја првог полувремена Вождивац је држао конце игре у својим рукама, све до 41. минута који ће преокренути све.

Играч Земуна упутио је јак ударац ка голу Змајева, лопта је погодила Микића, а судија је тај контакт Микића и лопте окарактерисао као енац и досудио пенал. Свакако ће накнадно гледање снимка показати колико је судија био у праву, а судећи по реакцији самог Микића и осталих саиграча, пенал није постојао.

Но, Земун након пенала смањује вођство Змајева и са резултатом 2:1 се одлази на одмор.

У другом полувремену виђена је сасвим друга слика.

Земун је постао доминантнији тим и држао конце игре у својим рукама. Несхватљиво је тим Драгана Аничића испустио посед лопте и иницијативу, што је на крају довело и до крајњег резултата који није био повољан за Змајеве.

Довољан је податак да Вождовац у другом полувремену није имао ударац ка голу противника, док је екипа Земуна стварала шансе, те је гол “висио у ваздуху”.

Најизгледније прилике имали су плаво-зелени у 55. минуту када је Илић погодио стативу и у 81. када је Ђаловићићев шут прошао замало изнад пречке.

И онда у 87. минуту, након гужве у шеснаестерцу, баш се Ђаловић најбоље сналази и постиже погодак вредан једног бода за екипу Земуна.

Остаје жал за сва три бода која су Змајеви могли да освоје, међутим у плеј ауту има још да се игра и Вождовац ће бодове морати да тражи на другим утакмицама.

Следећу утакмицу Змајеви играју у Врању против Динама.

Оставите коментар