Змајеви храбро на мегдан Партизану

30/07/2021ВЕСТИ

Фудбалере Вождовца у 3. колу националног првенства очекује једно од најтежих гостовања у сезони – екипи Партизана.

Ово је прва прилика да се види колико може овај млади састав Змајева и од чега су саздани. Са друге стране, Александар Станојевић је са својим тимом уиграо састав који изгледа доминантно и игра самоуверено на оба поља, у Линг лонг Супер лиги Србије, али и у европским квалификацијама.

”Желео бих да честитам свим нашим клубовима који наступају у европским лигама на пролазу у следеће коло, то је велика ствар за српски фудбал”, започиње Предраг Роган, шеф стручног штаба Вождовца.

Улога фаворита се не доводи у питање, али ни млади Змајеви не одлазе на ово гостовање без амбиције.

”Партизан је апсолутни фаворит, и то не само што је у питању Партизан који игра на свом терену, већ због утиска који је оставио на почетку сезоне, како у првенству, тако и у Европи. Гол разлика 9:0, у скору од четири победе, говоре о томе у каквој је форми екипа Александра Станојевића коме честитам јер је најзаслужнији за то. У ову утакмицу као и у сваку улазимо са амбицијом да направимо резултат, да напредујемо као тим. За мегдан Партизану, потребна је храброст, одлучност као и да наш интензитет игре буде на високом нивоу како бисмо одговорили противнику на њихов начин игре”, јасан је господин Роган.

Стручни штаб Вождовца изузетно познаје екипу Партизана и сигурно је да ће дати све од себе да припреме Змајеве за тежак задатак који је пред њима. 

Дуел са црно-белима игра се у недељу од 21 час, са директним преносом на ТВ Арена спорт 1.

ХРАБРО ВОЖДЕ!

Оставите коментар