Zmajevi hrabro na megdan Partizanu

30/07/2021VESTI

Fudbalere Voždovca u 3. kolu nacionalnog prvenstva očekuje jedno od najtežih gostovanja u sezoni – ekipi Partizana.

Ovo je prva prilika da se vidi koliko može ovaj mladi sastav Zmajeva i od čega su sazdani. Sa druge strane, Aleksandar Stanojević je sa svojim timom uigrao sastav koji izgleda dominantno i igra samouvereno na oba polja, u Ling long Super ligi Srbije, ali i u evropskim kvalifikacijama.

”Želeo bih da čestitam svim našim klubovima koji nastupaju u evropskim ligama na prolazu u sledeće kolo, to je velika stvar za srpski fudbal”, započinje Predrag Rogan, šef stručnog štaba Voždovca.

Uloga favorita se ne dovodi u pitanje, ali ni mladi Zmajevi ne odlaze na ovo gostovanje bez ambicije.

”Partizan je apsolutni favorit, i to ne samo što je u pitanju Partizan koji igra na svom terenu, već zbog utiska koji je ostavio na početku sezone, kako u prvenstvu, tako i u Evropi. Gol razlika 9:0, u skoru od četiri pobede, govore o tome u kakvoj je formi ekipa Aleksandra Stanojevića kome čestitam jer je najzaslužniji za to. U ovu utakmicu kao i u svaku ulazimo sa ambicijom da napravimo rezultat, da napredujemo kao tim. Za megdan Partizanu, potrebna je hrabrost, odlučnost kao i da naš intenzitet igre bude na visokom nivou kako bismo odgovorili protivniku na njihov način igre”, jasan je gospodin Rogan.

Stručni štab Voždovca izuzetno poznaje ekipu Partizana i sigurno je da će dati sve od sebe da pripreme Zmajeve za težak zadatak koji je pred njima. 

Duel sa crno-belima igra se u nedelju od 21 čas, sa direktnim prenosom na TV Arena sport 1.

HRABRO VOŽDE!

Ostavite komentar