Zmajevi lete na megdan Vojvodini

02/09/2022VESTI

U okviru 10. kola Super lige Srbije fudbaleri Voždovca gostovaće Vojvodini. Meč je na programu u nedelju od 18 sati na stadionu Karađorđe.

Zmajevi se nalaze na trećem mestu u domaćem prvenstvu, dok su novosađani četvrti na tabeli, te će ovo biti susret dva tima koji su po dosadašnjim partijama i rezultatima pokazali da pretenduju na mesta u gornjem delu tabele.

Domaći teren je uglavnom bio presudan faktor na međusobnim susretima, ali Zmajevi će na krilima odlične forme, četiri pobede u poslednjih pet utakmica, izaći na megdan fudbalerima Vojvodine sa ambicijom da ponove rezultat iz septembra 2019. godine kada su kao gosti slavili na Karađorđu.

 
Šef stručnog štaba Voždovca gospodin Nikola Puača istakao je da su svesni kvaliteta protivnika, ali su fokusirani na sopstvenu igru i ciljeve.
 
Verujem da će publika imati priku da gleda interesantan i uzbudljiv meč. Svi u klubu se radujemo tome i volimo ovakve utakmice, jer one mogu da nam donesu samo pozitivne stvari. Raspored ne sme da nam bude alibi, moramo da budemo spremni na igranje utakmica na svaka tri-četiri dana i imamo tim koji to može da iznese. Vojvodina je izuzetan protivnik i suvišno je govoriti o kvalitetu njihovog igračkog kadra, ali mi smo fokusirani samo na seve, na našu igru, imamo jasan plan i želju da odigramo odličan meč. Naša ekipa raste, razvija se, ima dosta potencijala, tako da ćemo i u ovu utakmicu ući sa ciljem da odigramo na svom maksimumu i pokušamo da ostvarimo pozitivan rezultat“, zaključio je trener Zmajeva.
 
 

Ostavite komentar