Змајеви гостују Рударима

15/02/2023ВЕСТИ

Фудбалери Вождовца састају се са Колубаром, у петак од 18 часова, у утакмици 22. кола Супер лиге Србије.

Уочи овог дуела, клуб из Браће Јерковић налази се на седмом месту на табели домаћег првенства са 34 освојена бода, док су Лазаревчани девети са 23 бода.

Шеф стручног штаба клуба из Заплањске, господин Никола Пуача, изнео је своја очекивања пред меч.

Изузетно поштујемо нашег следећег противника, ради се о екипи која је добро организована, чврста, има одређени континуитет у раду, јер је већина играча дужи временски период у клубу, која игра веома добро на домаћем терену и знамо одакле нам прети опасност из њихових редова. Без обзира на све то, ми се за ову утакмицу припремамо као и за сваку до сада, максимално смо фокусирани на себе и желимо да се наметнемо игром која ће нас довести до позитивног резултата“, рекао је стратег Змајева.

Београдски клуб је у прошлом колу претрпео тежак пораз, али шеф стручног штаба нагласио је да је тај меч архивиран и да у петак очекује занимљиву фудбалску представу.

Приближно стојимо на табели и због тога се надам интересантном мечу. Као што није било еуфорије у нашим редовима после неких победничких серија и добрих резултата, тако ни сада нема депресије или неког разочарења после пораза од Црвене звезде. Био је то убедљивији резултат него што је реалан однос снага и извукли смо одређене поуке. Ка остварењу наших циљева не може да нас поремети један лош резултат, чврсто стојимо на својим ногама, спремамо се и верујемо у повољан исход предстојеће утакмице“, закључио је господин Пуача.

Утакмица у Лазаревцу почиње у 18 часова, а ТВ пренос обезбеђен је на каналима Арене спорт.

Оставите коментар