Zmajevi gostuju Lavovima na TSC Areni

27/03/2024VESTI

Reprezentativna pauza je gotova, nastavlja se Super liga Srbije, a fudbaleri Voždovca u petak gostuju TSC-u u okviru 27. kola.

Aktuelni vicešampion države trenutno zauzima treću poziciju sa 53 bodova, dok su Zmajevi 11. sa 30 bodova na svom kontu.

Šef struke Zmajeva, gospodin Nikola Mitić, istakao je u najavi ovog duela da je tim iz Bačke Topole jedan od najkvalitetnijih timova u ligi i s pravom mu se pripisuje epitet favorita u ovom okršaju.

TSC je zaista fenomenalna ekipa, po mom mišljenju, najorganizovanija ekipa u ligi. Kvalitet igrača i stručnog štaba je neupitan, a kontinuit rezultata i način na koji su predstavljali Srbiju u Evropi govori u prilog tome. U fazi defanzive imaju izuzetan pritisak, jako su kompaktni, disciplinovani u oba pravca i na različite načine postižu golove. Adaptiraju se na protivnika, ali se drže i svojih principa. Dali su osam golova na prethodne dve utakmice, jako su efikasni i u dobroj su formi. Sigiurno je da će ova utakmica biti teška i veoma intenzivna, ali verujem da će biti i tek kako atraktivna i lepa, kako za učesnike tako i za gledaoce. Mi smo pauzu iskoristili da odigamo prijateljski meč sa Željom iz Pančeva, značila nam je da uočimo još neke detalje na kojima smo radili ove nedelje i koje ćemo primeniti i protiv TSC-a. Uloga favorita u potpunosti pripada TSC-u, a mi ćemo doći motivisani i spremni da se borimo i prikažemo što bolju igru, sa nadom da nam to može doneti i povoljan rezultat”, poručio je 32-godišnji stručnjak.

Ostavite komentar