Zmajevi gostuju aktuelnom šampionu

19/09/2020VESTI

Fudbaleri Voždovca ovog vikenda gostuju ekipi Crvene zvezde na stadionu Rajko Mitić, a utakmica osmog kola Linglong Superlige Srbije zakazana je za nedelju sa početkom u 21 čas.

Trenutno vodeća ekipa i branilac titule u domaćem prvenstvu i dalje je bez izgubljenih bodova, dok se Zmajevi posle sjajnog trijumfa nad Metalcem nalaze na devetom mestu sa 10 osvojenih bodova.

Šef stručnog štaba ekipe sa Krova ne krije da za utakmicu protiv klubova poput Crvene zvezde nije neophodan dodatan motiv.

“Očekuje nas jedan ozbiljan i renomirani protivnik, koji igra dosta dobar fudbal. Žele da kontrolišu stvari na terenu, posebno sa loptom, što je i naš cilj i neće nam biti ni malo lako. Imaju ozbiljan igrački kadar, stručni štab radi dobar posao, ali mi imamo grupu telntovanih igrača koji će imati motiv da pokažu šta mogu, tako da idemo da se nadigravamo.”

Gospodin Damjanović dotakao se i prethodnih rezultata:

„Iskoristili smo nekoliko prethodnih utakmica da se uigramo kao ekipa. Velike promene su se desile u ekipi tako da nam je bilo potrebno strpljenja i vremena da se stvori kohezija. Mislim da je ovo jedan prirodan put gde se čak i u utakmicama bez rezultata mogla videti dobra igra jer je sve ovo jedan proces koji traje i zbog toga nisam nezadovoljan. ”

Jedan od iskusnijih igrača među Zmajevima, Marko Putinčanin, poručio je da je utakmica protiv Crvene zvezde nova prilika za dokazivanje:

“To su utakmice u kojima nije potreban dodatni motiv. Smatram da treba da izađemo i da uživamo na terenu, kao i da imamo šta da pokažemo. Ovo je prvi put ove sezone da će naša utakmica imati prenos uživo i to možemo da iskoristimo da se predstavimo fudbalskoj javnosti u najboljem mogućem svetlu.”

HRABRO ZMAJEVI!

Ostavite komentar