“KAO DA SUTRA POČINjE PRVENSTVO!” – ZMAJEVI DRŽE SASTANKE I U VREME IZOLACIJE!

25/03/2020VESTI

Fudbaleri Voždovca su kao i svi na prinudnom odmoru koji će, čini se, potrajati duže nego što smo to zamišljali. U skladi sa time, potrebno je pronalaziti nove načine da ekipa ostane u kontaktu i da se održi timska hemija.

Upravo je to uradio Šef stručnog štaba Jovan Damjanović, koji je inicirao sastanke putem video konferencijskih poziva u kojem učestvuju svi fudbaleri zajedno sa stručnim štabom.

Svaki razgovor obiluje međusobnim šalama koje drže atmosferu među saigračima, kao što su to radile i u svlačionici pre početka karantina, što pokazuje koliko Zmajevima nedostaje “Krov” i to kada je ekipa na okupu.

Ovaj vid komunikacije naravno ima i mnogo širu primenu, pa će tako putem ovih sastanaka nezavisno od stanja u kojem se nalazi naš fudbal u kojem vlada pauza, stručni štab moći da sa fudbalerima radi analize i da vodi razgovore koje se tiču plana igre našeg tima.

Prema rečima Jovana Damjanovića, ekipa će se spremati kao da sutradan počinje prvenstvo, na sve načine koji su u trenutnoj situaciji dostupni. 

Čuvajte se Zmajevi, budite zdravi, pazite na sebe i druge!

 

Ostavite komentar