Zmajevi dočekuju Spartak u pozitivnom raspoloženju

11/03/2022VESTI

Posle nekoliko utakmica gde su nesrećne okolnosti sprečili bolji ishod, konačno su Zmajevi pokazli pravo lice ovog fudbalskog proleća!

Na gostovanju u Lučanima, u izuzetno teškim uslovima, odneta je veoma važnu pobedu u borbi za gornji deo tabele.

Mreža protivnika tresla se čak četiri puta što je takođe važno jer se od nastavka sezone fudbaleri Voždovca nisu upisali u strelce ni jednom.

Raspucani Zmajevi u nedelju dočekuju ekipu Sprtaka iz Subotice koja sa istim ciljem ulazi u ovaj duel što obećava ofanzivan fudbal na Krovu.

”Spartak je izuzetno dobra ekipa, koja je uspela da stabilizuje, čak i podigne nivo forme poslednjih nekoliko utakmica. Napadački deo tima je za svaki respekt jer igrači poput Nikolića, Tufegdžića i Mihajlovića mogu jednim potezom da reše utakmicu. Na nama je da im to ne dozvolimo dobrim fokusom, disciplinom i doziranom agresivnošću”, jasan je šef struke Zmajeva, gospodin Aleksandar Linta.

Stručni štab ističe da se ekipa ne opterećuje tabelom, razmišlja se samo o narednoj utakmici i kako da se unaprede tehnički, taktički, fizički i psihički aspekti fudbalske igre.

Takav pristup je potreban u borbi za play off koja neminovno nameće pritisak.

”Optimista sam i ubeđen sam da ćemo izaći na megdan sa Spartakom u dobrom i pozitivnom raspoloženju, a onda da iz takvih okolnosti sa dobro postavljenim tehničkim i taktičkim detaljima dođemo do rezultata koji nam odgovara, a to je pobeda.”

Utakmica između Voždovca i Spartaka zakazana je za nedelju, sa početkom u 19 časova uz direktan prenos na TV Arena sport.

Ostavite komentar