Змајеви дочекују Партизан

07/10/2022ВЕСТИ

У оквиру 14. кола Супер лиге Србије,  фудбалери Вождовца у  недељу од 19.30 часова на свом стадиону дочекују Партизан.

Црно-бели тренутно заузимају четврту позицију на табели са 24 бода уз две утакмице мање, док на Кров долазе после великиког успеха и победе над Келном у Лиги конференција. Змајеви се, након тријумфа у Ивањици у протеклом колу, налазе на шестом месту са бодом мање. 

Господин Никола Пуача свестан је изазова, али и позитивних ефеката које овај дуел може имати за његове пулене.

Пре свега, честитке Партизану и колеги Петрићу на победи у Немачкој. Радујемо се оваквим утакмицама попут меча с црно-белима, јер можемо да видимо на ком смо тренутно нивоу као екипа и у односу на оно где желимо да будемо. Не мењамо наше такмичарске амбиције  и модел игре без обзира на противника, тако ће бити и сада”, рекао је шеф струке Вождовца и додао:

Имају велики играчки кадар, са квалитетним фудбалерима и у каквом год саставу да изађу у недељу биће велики изазов за нас. Очекује нас тежак посао, да у једном таквом односу снага дођемо до задовољавајућег резултата.

Кадровска слика у табору Змајева није идеална, али млади стратег верује у све играче који су му на располагању.

Милош Пантовић је кажњен и нема право наступа, још неколико играча је под знаком питања за овај меч, али не брине нас таква ситуација. Озбиљан смо клуб, наша игра не зависи од изостанка једног или више појединаца. Верујем у све играче, сви имају исти третман и сигуран сам да ко год добије прилику да игра у недељу да ће је искористити на најбољи могући начин”, завршио је господин Пуача.

Улазнице за меч измеу Вождовца и Партизана биће у продаји у суботу од 10 до 22 часа на продајном месту Ticketline, на другом спрату тржног центра Стадион. На дан утакмице, од 10 часова до почетка, карте ће моћи да се купе на билетарници (улаз из Димитрија Маринковића).

Доступне ће бити улазнице за западну трибину по цени од 600 динара, док су улазнице за југ уступљене фудбалском клубу Партизан и њиховим симпатизерима.

Оставите коментар