Змајеви дочекују Бачку на Крову

01/03/2021ВЕСТИ

Нема одмора за Змајеве! Само четири дана после ремија са Златибором, фудбалере Вождовца очекује дуел против Бачке на домаћем терену и борба за први тријумф у пролећном делу сезоне.

Тим из Бачке Паланке тренутно је на зачељу, односно 20. позицији на табели са 14 бодова, док је Вождовац на 12. месту са 30 бодова.

Господин Јован Дамјановић упркос кадровским проблемима верује у свој тим.

Екипа Бачке сигурно долази са амбицијама, имају новог тренера и довољно мотива да нам отежају посао. Играју чврсто, дефанзивно организовано, те ћемо морати пре свега да будемо стрпљиви и храбри кад имамо лопту, да убрзамо игру и да проток лопте да буде добар. Такође, морамо бити озбиљни без лопте, организовани, посебно у првим моментима кад је изгубимо и не дозволимо да нас угрожавају. Имамо много кадровских проблема од почетка припрема, желимо да се стабилизујемо и из овог периода изађемо бољи. Потребан нам је сваки играч и сваки атом снаге у наредној утакмици”, истакао је шеф струке Вождовца.

Дуел Змајева са Бачком на програму је у среду с почетком у 14 часова на стадиону фудбалског клуба Вождовац, а пренос меча можете пратити путем сајта и друштвених мрежа као и у мултипреносу на првом каналу телевизије Арена Спорт.

Оставите коментар