ZLIČIĆ: „PRVENAC MI DAJE MOTIV DA RADIM JOŠ VIŠE“!

18/12/2018VESTI

Uspeo je Lazar Zličić, mladi fudbaler Voždovca koji je letos pojačao Zmajeve da se izbori za startnih jedanaest.

Ubeležio je 14 utakmica, 746 odigranih minuta, imao je dve asistencije, ali i jedan gol. Prvenac je došao u poslednjem jesenjem kolu u Subotici.

Dinamična sezona je bila za Zmajeve: „Niko u klubu, pa tako ni ja nisam zadovoljan trenutnom pozicijom na tabeli. Ostaje žal za bodovima iz poslednjeg susreta. Imali smo prednost koju nismo uspeli da iskoristimo kako bismo pobedili. Pobeda bi nas približila cilju za koji i dalje mislim da je dostižan. Potrebno je na proleće da uđemo u seriju pozitvinih rezultata i da izborimo plasman u plej of, verovatno će se borba voditi do poslednjeg minuta.“ – optimista je Zličić.

Dobre igre su donosile asistencije, stigao je i prvenac: „Drago mi je da sam sezonu završio golom. Gol koji sam postigao mi je veoma drag, jer je prvi u dresu Voždovca. Nadam se da je ovo uvertira za još golova na proleće. Sigurno je da mi je ovo podstrek za nastavak sezone, ali i motiv da radim više. Samim tim ni golovi neće izostati.“ – najavljuje povećanje golgeterskog učinka mladi Zličić.

Proleće nije ni blizu, ali ni daleko, planovi se uveliku kuju: „Pre svega želimo da se svi zajedno dobro pripremimo. Očekuju nas sjajni uslovi u Antaliji. Saigrači i ja želimo da pružimo masimum sopstvene snage da ostvarimo zacrtane ciljeve.“

Ostavite komentar