Živković Zmaj još četiri godine

15/07/2022VESTI

Izdanak omladinske škole fudbalskog kluba Voždovac, Stefan Živković, potpisao je danas ugovor na četiri godine.

Dete Voždovca, 19-godišnji defanzivac, istakao je zadovoljstvo zbog ukazaog poverenja.

Presrećan sam na ukazanom poverenju, ovo je klub u kom sam još od malih nogu, rastao sam sa njim, igrački ali i kao ličnost. Smatram Voždovac svojom drugom kućom, zbog toga mi je veoma drago da je klub prepoznao moje kvalitete i da samim tim mogu da pomognem ekipi u ostvarenju ciljeva kojima težimo. Ovo je sredina koju smatram najboljom za razvoj i napredak u karijeri mladog igrača poput mene, te ću se svojim igrama i zalganjem na treninzima potruditi da opravdam očekivanja. Jako sam srećan što sam deo Zmajeva i radujem se novim izazovima i novim pobedama„, zaključio je mladi Zmaj.

Živković je sa ekipom prošao ceo pripremni period, te su ga šef struke Jandrić ali i rukovodstvo Voždovca videli na delu i u seniorskom pogonu i na osnovu toga i doneli odluku.

Živković je prošao našu omladinsku školu i kroz nju se izgradio i profilisao kao igrač, te znamo koji su njegovi dometi i mogućnosti. Vredno je radio tokom priprema, pokazao je da je spreman za izazove koje sa sobom nosi igranje za prvi tim. Sada je na njemu da nastavi u istom ritmu i dobrim stavom prema treninzima i zahtevima stučnog štaba zasluži svoju šansu na terenu„, rekao je generalni direktor, gospodin Miloš Mirković.

Ostavite komentar