ZAJEDNO SMO JAČI – PRVOTIMCI POSETILI NAJMLAĐE POLAZNIKE ŠKOLE

06/12/2017VESTI

Najmlađi igrači Voždovca „oči u oči“ sa svojim idolima.

Akcija se nastavlja, prvotimci Voždovca su i ovaj put došli na trening školice fudbala i iznenadili mališane. Iznenadili su i oni njih velikim aplauzom i čestitali za sve ostvarene pobede i uspehe i osvojene trofeje, a sve sa željom da se uspesi nastave.

Pred mališanima su bili Zoran Popović, Marko Putinčanin i Dejan Georgijević. 

Prvotimci su dali poseban elan mladim nadama Voždovca. Nadamo se novim čuvarima mreže, novim stamenim defanzivcima, novim kreativcima na sredini terena, ali budućim prvim strelcima lige.

Budući prvotimci Voždovca su doneli novu energiju sadašnjim prvotimcima, ali ona će svakako doći i na utakmici protiv Spartaka.

Prvotimci su i ovaj put trenirali sa najmlađim igračima Voždovca i nesebično podelili znanje. Mada dosta toga su od svojih trenera u školici fudbala već i naučili, tako da je edukacija i igra bila obostrana.

Na kraju i poziv na poslednji meč ove sezone koji se igra na „krovu“. Očekuje se velika poseta, najavljeni su gosti iz Nemačke, Italije, Francuske, ali najbolja podrška je do sada dolazila od vernih navijača kluba, ali i malih Zmajeva.

Ostavite komentar