Vreme je za Superligu – Zmajevi lete ka Surdulici

04/02/2021VESTI

Završena je zimska pauza, odrađene su kvalitetne pripreme u Antaliji i došlo je vreme za prvi test i prvu utakmicu u prolećnom delu Ling Long Superlige Srbije. Zmajevi gostuju Radničkom iz Surdulice, a meč je na programu u subotu s početkom u 15 časova.

Duel ravnopravnih, bar kako tabela kaže. Oba tima imaju po 27 bodova iz 19 odigranih utakmica. Sa po osam pobeda i poraza i po tri nerešene utakmice, Radnik i Voždovac caruju sredinom tabele.

Šef stručnog štaba beogradske ekipe ističe važnost priprema za sve što Zmajeve očekuje u nastavku prvenstva.

Iza nas je period dobrog rada, hvala ljudima iz kluba koji su nam omogućili vrhunske uslove da možemo da sprovedemo sve zamišljeno. Otišlo je nekoliko važnih igrača, imamo problema i sa povredama, ali smo se adaptirali i stvorili jedan respektabilan tim za subotu i generalno drugi deo sezone.

Gospodin Damjanović svestan je kvaliteta koji protivnik poseduje, ali veruje u igru i borbenost svog tima.

Ekipa Radnika je dobro defanzivno organizovana, pre svega. Igraju sa mnogo energije, intenziteta i odgovornosti. Trudićemo se da se nametnemo od samog pocetka, da kotrolišemo protok lopte, a takođe i da neutrališemo njihove kontra napade odakle preti velika opasnost. Želimo da prezentujemo fudbal kakav smo igrali u prvom delu, ali i da budemo bolji u periodima igre kada nemamo kontolu na način na koji želimo. Jasno je da za dobar rezultat moramo biti na maksimumu svojih mogućnosti„, istakao je Damjanović.

Voždovac u petak putuje za Surdulicu, a meč protiv Radnika možete pratiti putem našeg sajta kao, društvenih mreža, ali i u multiprenosu na prvom kanalu Arena Sporta.

Ostavite komentar