Време је за Суперлигу – Змајеви лете ка Сурдулици

04/02/2021ВЕСТИ

Завршена је зимска пауза, одрађене су квалитетне припреме у Анталији и дошло је време за први тест и прву утакмицу у пролећном делу Линг Лонг Суперлиге Србије. Змајеви гостују Радничком из Сурдулице, а меч је на програму у суботу с почетком у 15 часова.

Дуел равноправних, бар како табела каже. Оба тима имају по 27 бодова из 19 одиграних утакмица. Са по осам победа и пораза и по три нерешене утакмице, Радник и Вождовац царују средином табеле.

Шеф стручног штаба београдске екипе истиче важност припрема за све што Змајеве очекује у наставку првенства.

Иза нас је период доброг рада, хвала људима из клуба који су нам омогућили врхунске услове да можемо да спроведемо све замишљено. Отишло је неколико важних играча, имамо проблема и са повредама, али смо се адаптирали и створили један респектабилан тим за суботу и генерално други део сезоне.

Господин Дамјановић свестан је квалитета који противник поседује, али верује у игру и борбеност свог тима.

Екипа Радника је добро дефанзивно организована, пре свега. Играју са много енергије, интензитета и одговорности. Трудићемо се да се наметнемо од самог поцетка, да котролишемо проток лопте, а такође и да неутралишемо њихове контра нападе одакле прети велика опасност. Желимо да презентујемо фудбал какав смо играли у првом делу, али и да будемо бољи у периодима игре када немамо контолу на начин на који желимо. Јасно је да за добар резултат морамо бити на максимуму својих могућности„, истакао је Дамјановић.

Вождовац у петак путује за Сурдулицу, а меч против Радника можете пратити путем нашег сајта као, друштвених мрежа, али и у мултипреносу на првом каналу Арена Спорта.

Оставите коментар