Voždu na megdan dolazi Novi Pazar

01/10/2023VESTI

Fudbaleri Voždovca u ponedeljak od 19 časova dočekuju Novi Pazar u okviru 10. kola Super lige Srbije.

Gosti su uoči dolaska na Krov 10. na tabeli sa 10 bodova, dok su Zmajevi šesti sa 12 osvojenih bodova u dosadašnjem toku šampionata.

Šef stručnog štaba kluba iz Zaplanjske, gospodin Marko Savić, izneo je očekivanja pred utakmicu.

„Bila je specifična situacija jer smo se do sredine nedelje pripremali za duel sa Vojvodinom, a od srede nam je fokus na Novom Pazaru. Radi se o ekipi koja poseduje izuzetan individualni kvalitet. Napadački potencijal Sume, Ljajića i Šćepovića je u najmanju ruku u rangu Zvezde i Partizana. Ali nije Novi Pazar samo Ljajić ili Suma, već se radi o grupi veoma ozbiljnih igrača“, počeo je trener Voždovca.

Kao i pred svaki meč, fokus ekipe sa Dušanovca usmeren je ka sopstvenim redovima. 

„Mi verujemo u nas i naš model igre. Cilj je da se nametnemo od prvog minuta kako bi talenat naših igrača mogao maksimalno da dođe do izražaja. Ako to uspemo mislim da ćemo biti u dobroj situaciji da pobedimo utakmicu“.  

Strateg beogradskog kluba biranim rečima je govorio o suparničkom treneru, gospodinu Siniši Dobrašinoviću

„Ono što bih ista jeste gospodski stav i ponašanje, mi se ne poznajemo, ali naš fudbal vapi za ljudima tog stava i nivoa kulture“, rekao je šef struke Zmajeva i dodao:

„Sigurno da mu treba vremena da taktički namesti ekipu onako kako on želi, ali uz sve te okolnosti oni su jedna izuzetna ekipa koju maksimalno respektujemo. Za nas je to nivo utakmice kao da igramo sa Zvezdom, Partizanom, TSC-om, Čukaričkim ili Vojvodinom“.

Utakmica na Krovu igra se u ponedeljak sa početkom od 19 sati, televizijski prenos obezbeđen je na TV Arena sport.

Ostavite komentar