VOŽDOVAC UVELIČAO 100 GODINA BORECA IZ VELESA. PRIJATELjSKA UTAKMICA ZAVRŠENA REZULTATOM 1:1

08/09/2019VESTI

Naši fudbaleri juče su u Severnoj Makedoniji odigrali prijateljski meč sa domaćim Borecom iz Velesa. Utakmica je odigrana povodom proslave 100 godina kluba iz Makedonije, a naš klub imao je tu privilegiju da bude uvaženi gost na ovom bitnom događaju.

Utakmica je završena rezultatom 1:1. Strelac za domaću ekipu bio je Nikola Prelčes, dok je pogodak za naš tim postigao Marko Đorđevski, koji je u redove Voždovca pristigao baš iz ekipe Boreca.

Upravo je transferom Đorđevskog u Voždovac i započela saradnja dva kluba koja će u narednom periodu dobiti šire obrise u svim sferama poslovanja.

– Počastovovani smo pozivom da uveličamo ovako veliki događaj, jer proslava stogodišnjice kluba nije mala stvar, a to najbolje znamo mi koji imamo sreće da radimo u sportskim kolektivima koji su i stariji od te brojke. Znamo da se gosti se za ovakve prilike pažljivo biraju, i privilegija je našeg kluba što ćemo biti sa prijateljima iz Velesa sa kojima smo započeli saradnju ovog leta i u perspektivi je da u narednom periodu ojačamo veze naša dva kluba. Kako u sportskom delu, tako i u ostalim sferama poslovanja. – izjavio je za naš sajt pred polazak na put direktor kluba Miloš Mirković.

 Mirković je pred početak meča u ime dobrih odnosa dva kluba poklonio sportskim prijateljima iz Velesa garnituru dresova koju će domaćini koristiti tokom ove sezone.

FK Voždovac takođe ovim putem izražava veliku zahvalnost FK Borec iz Velesa na pozivu da naš klub uveliča jubilej sto godina kluba, kao i na sjajnom gostoprimstvu.

Nakon meča fudbaleri Voždovca krenuli su put Beograda u kojem će nastaviti treninge, sve do kraja reprezentativne pauze i utakmice koja očekuje Zmajeve sledećeg vikenda, kada na Krov dolazi ekipa Čukaričkog.

Ostavite komentar