VOŽDOVAC SE OZBILjNO POJAČAVA – NEMANjA NIKOLIĆ NOVI ZMAJ!

22/06/2019VESTI

Samo dan nakon što je predstavio dva pojačanja, golmana Marka Trkulju i krilnog igrača Viktora Živojinovića, Voždovac je opet napravio sjajan transfer i potvrdio visoke ambicije u sezoni koja je pred nama.

Novi-stari igrač Voždovca od danas je Nemanja Nikolić, nekadašnji igrač Crvene Zvezde i reprezentativac Crne Gore, koji je karijeru gradio i u Belorusiji igrajući za BATE Borisov i Dinamo iz Minska, kao i za Hapoel Tel Aviv u Izraelu. Nema sumnje da je Nikolić igrač koji će svojim iskustvom doprineti mnogo da Zmajevi u predstojećoj sezoni ostvare zacrtane ciljeve.

Takođe, Nikolić je jedno vreme proveo i na „Krovu“, te dobro poznaje sredinu u koju dolazi i ne skriva zadovoljstvo zbog toga što će se opet naći u dresu Zmajeva.

– Osećam se kao da dolazim svojoj kući. Veliku zahvalnost dugujem Upravi kluba i Šefu Kokoviću jer sam ovde zbog njihove iskrene želje da me vide u timu, kao i moje želje da budem deo jednog zdravog kluba. Za Voždovac me vežu prelepa sećanja, a nadam se da ćemo u narednoj sezoni nadmašiti uspehe koje sam imao u prethodnom mandatu na „Krovu“ i da ćemo predstavljati klub na pravi način. Pun sam elana i jedva čekam pripreme i početak sezone.

Svestan da će u narednoj sezoni tim biti sastavljen od talentovanih mladih igrača i iskusnih fudbalera sa internacionalnim iskustvom, Nikolić nema dilemu da je to kombinacija koja može Voždovcu da donese velike uspehe.

– Mislim da su mladi igrači željni da napreduju i da rade vredno, a na nama iskusnijima je da ih usmeravamo i pomažemo da postanu još bolji. Možda i mi stariji da učimo od mlađih, zašto da ne. Pun sam optimizma, očekuju nas pripreme na koje putujemo sutra, i nadam se da ćemo već tamo da postavimo temelje za sjajnu sezonu.

Nikolić će se naći i na spisku putnika koji su planirani za pripreme u Sloveniji, koje će Voždovac obaviti od 23. juna do 7. jula. Tokom boravka u Sloveniji planirano je da Zmajevi odigraju pet kontrolnih mečeva i to sa ekipama iz Rusije, Slovenije, Rumunije i Malte.

Ostavite komentar