ВОЖДОВАЦ – РУДЕШ

04/07/2017ВЕСТИ

Вождовац је данас одиграо нови меч у оквиру припрема за почетак шампионата.

Змајеви у досадашњем току припрема су одиграли два меча:

  • Вождовац – Оренбург 3:0 (стрелци Јешић, Срећковић и Ћирковић)
  • Вождовац – Спартак Москва 2:3 (стрелци Дражић и Зец)

У Дравограду ривал им је био НК Рудеш из Загреба.

Тренери обе екипе су хтели да свим играчима дају подједанку шансу, те су се договорили да се одигра двомеч, 2 пута по 60 минута.

Полувремена су трајала по 30 минута, паузе су трајале по 5 минута.

ВОЖДОВАЦ – РУДЕШ 2:0

Стрелци: Дражић у 22.минуту и Јешић у 59.минуту, за Вождовац.

Вождовац (прво полувреме): Поповић, Путинчанин, Михајлов, Ивковић, Благојевић, Павловић, Јешић, Петровић, Зец, Дуроњић и Дражић.

Рудаш (прво полувреме): Хендија, Месарић, Франић, Јелић-Балта, Вучо, Моић, Михић, Борсић, Цубел, Аралица, Тесија.

Вождовац је од старта меча кренуо фуриозно и након 18. минута већ је виђена прва права прилика. Сјајна сарадња Зеца и Дражића, али је на крају мало недостајало Дражићу да дође до лопте и да матира голмана хрватске екипе.

1:0 – Ипак у 22. минуту Вождовац долази до предности. Грешка одбране Рудеша, Дражић се одлично сналази и доводи Змајеве у вођство.

Гости тек у 44. минуту долазе до прве прилике. Аралица је покушао главом након центаршута, али Поповић је сигуран на голу Вождовца.

У 58. минуту покушао је и Цубел, али Поповић је на месту.

2:0 – Само минут касније, Петровић је направио добар притисак и Змајеви су лако освојили лопту, те Јешић у ситуацији „један на један“, доноси нову предност Змајевима.

Ипак до краја првог сусрета, Змајеви нису посустајали. Тако да већ у следећем нападу, одличан је по десном боку Дуроњић и након лепог центаршута, покушао је ударцем Зец да затресе мрежу, али резултат је непромењен.

ВОЖДОВАЦ – РУДЕШ 0:2

Вождовац (друго полувреме): Милошевић (Миловић), Ћирковић, Гајић, Дамјановић, Биговић, Видаковић, Срећковић, Рачић (Пуртић), Машовић, Мандић, Ступаревић.

Рудаш (друго полувреме): Гудељ, Боревковић, Матић, Педишић, Грбић, Иванчић, Ливанчић, Турчин, Хавојић, Перић – Комшић, Каменар.

Вождовац је у другом делу играо у подмлађеном саставу и поред тога је имао прилике да оствари повољнији резултат, међутим, Рудеш је успео да дође до голова.

0:1 – У 27. минуту друге утакмице, Турчин је сјајно прошао и након ударца, лопта погађа стативу и улази у мрежу Вождовца, а Рудеш смањује резултат.

Змајеви су имали иницијативу у другом делу, али нису успели да реализују теренску надмоћ. У 50.минуту другог дела, Ступаревић је шутирао главом преко гола.

0:2 – У 54.минуту пенал за Рудаш, који је успешно реализован, те хрватска екипа долази до новог гола.

У 57.минуту, бележимо сјајну прилику Мандића, који је добро шутирао, али је лопта окрзнула пречку.

 

 

Оставите коментар