VOŽDOVAC – RUDEŠ

04/07/2017VESTI

Voždovac je danas odigrao novi meč u okviru priprema za početak šampionata.

Zmajevi u dosadašnjem toku priprema su odigrali dva meča:

  • Voždovac – Orenburg 3:0 (strelci Ješić, Srećković i Ćirković)
  • Voždovac – Spartak Moskva 2:3 (strelci Dražić i Zec)

U Dravogradu rival im je bio NK Rudeš iz Zagreba.

Treneri obe ekipe su hteli da svim igračima daju podjedanku šansu, te su se dogovorili da se odigra dvomeč, 2 puta po 60 minuta.

Poluvremena su trajala po 30 minuta, pauze su trajale po 5 minuta.

VOŽDOVAC – RUDEŠ 2:0

Strelci: Dražić u 22.minutu i Ješić u 59.minutu, za Voždovac.

Voždovac (prvo poluvreme): Popović, Putinčanin, Mihajlov, Ivković, Blagojević, Pavlović, Ješić, Petrović, Zec, Duronjić i Dražić.

Rudaš (prvo poluvreme): Hendija, Mesarić, Franić, Jelić-Balta, Vučo, Moić, Mihić, Borsić, Cubel, Aralica, Tesija.

Voždovac je od starta meča krenuo furiozno i nakon 18. minuta već je viđena prva prava prilika. Sjajna saradnja Zeca i Dražića, ali je na kraju malo nedostajalo Dražiću da dođe do lopte i da matira golmana hrvatske ekipe.

1:0 – Ipak u 22. minutu Voždovac dolazi do prednosti. Greška odbrane Rudeša, Dražić se odlično snalazi i dovodi Zmajeve u vođstvo.

Gosti tek u 44. minutu dolaze do prve prilike. Aralica je pokušao glavom nakon centaršuta, ali Popović je siguran na golu Voždovca.

U 58. minutu pokušao je i Cubel, ali Popović je na mestu.

2:0 – Samo minut kasnije, Petrović je napravio dobar pritisak i Zmajevi su lako osvojili loptu, te Ješić u situaciji „jedan na jedan“, donosi novu prednost Zmajevima.

Ipak do kraja prvog susreta, Zmajevi nisu posustajali. Tako da već u sledećem napadu, odličan je po desnom boku Duronjić i nakon lepog centaršuta, pokušao je udarcem Zec da zatrese mrežu, ali rezultat je nepromenjen.

VOŽDOVAC – RUDEŠ 0:2

Voždovac (drugo poluvreme): Milošević (Milović), Ćirković, Gajić, Damjanović, Bigović, Vidaković, Srećković, Račić (Purtić), Mašović, Mandić, Stuparević.

Rudaš (drugo poluvreme): Gudelj, Borevković, Matić, Pedišić, Grbić, Ivančić, Livančić, Turčin, Havojić, Perić – Komšić, Kamenar.

Voždovac je u drugom delu igrao u podmlađenom sastavu i pored toga je imao prilike da ostvari povoljniji rezultat, međutim, Rudeš je uspeo da dođe do golova.

0:1 – U 27. minutu druge utakmice, Turčin je sjajno prošao i nakon udarca, lopta pogađa stativu i ulazi u mrežu Voždovca, a Rudeš smanjuje rezultat.

Zmajevi su imali inicijativu u drugom delu, ali nisu uspeli da realizuju terensku nadmoć. U 50.minutu drugog dela, Stuparević je šutirao glavom preko gola.

0:2 – U 54.minutu penal za Rudaš, koji je uspešno realizovan, te hrvatska ekipa dolazi do novog gola.

U 57.minutu, beležimo sjajnu priliku Mandića, koji je dobro šutirao, ali je lopta okrznula prečku.

 

 

Ostavite komentar