VOŽDOVAC – RADNIČKI OBRENOVAC 9:0 (3:0)

20/01/2018VESTI

VOŽDOVAC – RADNIČKI OBRENOVAC 9:0 (3:0)

STRELCI: 

10. minut – 1:0 Maksimović

20. minut – 2:0 Pavlovski

45. minut – 3:0 Mašović

53. minut – 4:0 Stuparević

59. minut – 5:0 Ješić

65. minut – 6:0 Petrović

68. minut – 7:0 Stuparević

70. minut – 8:0 Duronjić

80. minut – 9:0 Duronjić

Glavni sudija: Stojanović

Pomagali su mu: Milosavljević i Novaković

VOŽDOVAC: KNEŽEVIĆ, FILIPOVIĆ, STOJANOVIĆ, BULATOVIĆ, ĆIRKOVIĆ, PAVLOVIĆ, MAKSIMOVIĆ, PAVLOVSKI, LUKOVIĆ, PEROVIĆ, MAŠOVIĆ.

IGRALI SU JOŠ: POPOVIĆ, MIHAJLOV, MIRKAILO, GAJIĆ, SREĆKOVIĆ, PETROVIĆ, VIDAKOVIĆ, OREŠČANIN, STUPAREVIĆ, DURONjIĆ, PURTIĆ.

RADNIČKI: ŠUGIĆ, VASILjEVIĆ, KREMIĆ, TAMIDžIĆ, KOŠANIN, PAVLIČEVIĆ, ŽIVKOVIĆ, MILUNOVIĆ, MILOVANOVIĆ, SIMIĆ, RANKOVIĆ.

IGRALI SU JOŠ: STEVIĆ, LERO, VIGNjEVIĆ, MAKSIMOVIĆ, ZJAČA, ANIČIĆ, GLIŠIĆ, EHMEČIĆ, MILOVANOVIĆ, ARSOVIĆ, KOSTADINOVIĆ.

Silno je krenuo Voždovac na početku priprema u prvom kontrolnom meču.  Mada i u samoj utakmici protiv Radničkog, igrači Voždovca su krenuli moćno.

Moćno su delovali oda samog starta utakmice.

Već u desetom minutu, prelepim udarcem Maksimović je doneo prednost Zmajevima. Mladi reprezentativac je postigao gol za fudbalske sladokusce. 

Do sledećeg gola čekalo se još deset minuta, astrelac drugog gola je bio Marko Pavlovski nakon odlične asistencije pojačanja Bulatovića.

Voždovac je napadao, ali do trećeg gola se čekalo do samog kraja prvog dela meča. Luković je odlično uposlio Mašovića koji rutinski šalje loptu iza leđa golmana. Igrao se 45. minut.

Na 4:0 povećao je Stuparević u 53. minutu. Još jedan reprezentativac Srbije. Korner je lepo izveo Srećković, a Stuparević je najviši u skoku i glavom postiže gol.

Peti gol je delo Ješića u 59. minutu kome je asistirao Duronjić. Ješić je pretrčao kompletnu odbranu Radničkog i rutinski savladao gostujućeg golmana.

Na 6:0 povisio je Todor Petrović u 65. minutu. Petrović je lucidnim potezom sa šesnaest metara, fenomenalno postigao gol i doneo novu prednost Zmajevima.

Samo tri minuta kasnije, ponovo su glavni akteri Stuapervić i Srećković. Srećković sjajno beži čuvarima, obilazi i golmana gostiju i krajnje nesebično upošljava Stuparevića koji postiže svoj drugi pogodak na meču i Voždovac vodi 7:0!

U 70. minutu Duronjić krade loptu gostujućoj odbrani, obilazi i golmana i postiže svoj prvi gol na meču, a osmi za Voždovac.

Kao što je Duronjić uposlio Ješića, tako je bilo i kod devetog gola, sa tim da su ovaj put uloge bile zamenjene. Ješić se našao u ulozi asistenta, a Duronjić je strelac. Voždovac dolazi do devetog gola i do konačnog rezultata.

Voždovac – Radnički Obrenovac 9:0.

 

Ostavite komentar